CIJELI INTERNET SE PRENERAZIO KAD JE VIDIO DONJI DIO OVE SLIKE: Svi zbunjeni, kako je moguće da neko zauzme OVAKVU POZU?!

Zanimljivosti
CIJELI INTERNET SE PRENERAZIO KAD JE VIDIO DONJI DIO OVE SLIKE: Svi zbunjeni, kako je moguće da neko zauzme OVAKVU POZU?!
.

Nedavno je na Tviteru osvanula fotografija atraktivne djevojke koja pozira u minijaturnom bikiniju, a fotografisala se tako da pokaže sve svoje atribute...

Akcenat je stavila na svoje predugačke noge, ali i bronzani ten, no Tviterašima ništa na ovoj fotografiji nije bilo lijepo, a ni normalno.

Ubrzo je započela opšta sprdnja na račun lijepe plavuše, a većina je komentarisala da je prilično zbunjena fotografijom i da na prvu loptu ne može čak ni sa sigurnošću da se kaže da je riječ o normalnoj fotki ženskog tijela.

djevojka1

(foto: Instagram)

Zasmetala im je i njena neuobičajena boja tena, a okrutni komentari nizali su se jedan za drugom, a neki su išli dotle da su napravili i fotomontaže i različite kolaže.

"Oduzmite telefon onom ko je napravio ovu fotografiju", "Izgleda kao Skubi Du", "Da li je ovo žena ili Doberman", "Ovo je dosta od Interneta za danas", "Zašto je neko ovo uradio i zbog čega", samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

Šta vi kažete - da li i vama ova fotka djeluje čudno i konfuzno?

Pogledajte Twitter raspravu na OVOM LINKU.

Ne propustite