SIN DINE MERLINA ZOVE SE HAMZA I PRAVI JE ŠARMER: Nikada ga nismo vidjeli, a EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Show
SIN DINE MERLINA ZOVE SE HAMZA I PRAVI JE ŠARMER: Nikada ga nismo vidjeli, a EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)
.

Kruna ljubavi Lejle i Dine Dervišhalidovića (Dine Merlina) su kćerka Naida (32) i sin Hamza (26), koji su izrasli u ambiciozne i pametne mlade ljude, čiji je fokus na građenju poslovnih uspjeha. Nisu dio estradnog sveta i tome ni ne teže, pa se njihove fotografije sa javnih dešavanja gotovo uopšte ne mogu pronaći.

merlin

Foto: Cropix

Naida Dervišhalidović okrenuta je informatičkim naukama i internacionalnoj karijeri, a može da se pohvali i završenim postdiplomskim studijama na Oksfordu u Velikoj Britaniji.

Dino Merlin rijetko kada govori o svojoj djeci i njihovim uspjesima za medije, no jednom prilikom istakao je da Naidu ne zanimaju materijalne stvari, te da je prizmena i vrijedna djevojka. 

merlin

''Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u djetinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvijek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što prije vrati kući". Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pjevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista "Glorija".

Ovako izgleda Hamza:

hamza3

.

hamza1

 

Ne propustite