NAPUNILA 41 GODINU, IMALA NAJGORU GODINU U ŽIVOTU: A sad Karleuša ima samo jednu želju, MNOGI ĆE SE RASPLAKATI KAD JE ČUJU!

Show
NAPUNILA 41 GODINU, IMALA NAJGORU GODINU U ŽIVOTU: A sad Karleuša ima samo jednu želju, MNOGI ĆE SE RASPLAKATI KAD JE ČUJU!
.

Jelena Karleuša proslavila je 41. rođendan, a svima je otkrila šta je poželela.

Pjevačica kaže da joj je ova godina bila najgora u životu, što je svima i poznato, pa da ne bi voljela da se ponovi.

 "Da nađem mir, eto to", rekla je Jelena Karleuša na pitanje šta je sebi poželjela kada je otkucala ponoć.

jelena-karleusa-rodjendan

(foto: Instagram)

 "Ovo nije nikakva žurka, nije proslava, svima je dobro poznato, zbog moje majke. Nema proslave nego, eto, kao, večera, muzika, torta i to je to. Mali, odabrani krug ljudi, da čisto obilježimo moj rođendan, i to najviše zbog njih, oni su to željeli. Meni nije bilo do slavlja. Meni, u stvari, nije bilo ni do čega", iskreno je rekla Jelena.

Njen suprug Duško Tošić iz Kine je došao kako bi prisustvovao obilježavanju Jeleninog rođendana, pa je nezaobilazno pitanje bilo kakav poklon je od njega dobila ove godine.

karleusa-13

(foto: Instagram)

 "Ja sam bila malo u Kini, pa sam se vratila, zbog koncerata koje sam imala. On se vratio jučer sa djecom, iz Kine, još ih džet let muči, spava im se sad. (smeh) On mi je donio kesu sa poklonom, ali isto je nisam otvorila. (smijeh) To ćemo poslije... Ali, mislim da poslije sto godina, koliko smo u braku, koliko smo zajedno, i poslije svega što se nama porodično i životno izdešavalo - tu pokloni nemaju vrijednost. Samo lijepa riječ, podrška, razumijevanje i najbitnije - ljubav", poručila je Karleuša.

screen-shot-08-18-19-at-12-59-pm-001

(foto: Instagram)

Karleuša je priznala šta bi sebi poželjela, osim mira.

 "Vremeplov... Da se vratim unazad malo, da proživim još malo godina sa mojom mamom", zaključila je Jelena.

 jelena

(foto: Screenshot)

Ne propustite