GLUMIO JE SAVAŠA U SERIJI "LJUBAV I KAZNA": Razveo se pa ponovo oženio, a danas izgleda sasvim drugačije, NEĆETE GA PREPOZNATI!

Kiosk
GLUMIO JE SAVAŠA U SERIJI "LJUBAV I KAZNA": Razveo se pa ponovo oženio, a danas izgleda sasvim drugačije, NEĆETE GA PREPOZNATI!
.

Murat Yildirim, zvijezda serije 'Ljubav i kazna' prije 7 godina proglašen je najboljim glumcim u Turskoj.

Marakantni Murat pretekao je tada najpopularnije turske glumce uključujući Kivanca Tatlituga (Bijeg), Halita Ergenca (1001 noć) i Kenana Imirzagliogla (Ezel) koje su poznatije na našim prostorima.

6589b4b1e22bea815340c63305b0bfa7

On je u seriji utjelovio Savaša,  a njegov lik se mora suočiti s teškom situacijom u porodici. Nakon što shvati da njegova porodica ne zazire od 'mutnih poslova", Savaš je odlučan u namjeri da njezino poslovanje odvede na pravi put. Istodobno uskoro doznaje prve informacije o prelijepoj Jasemin, ženi koja mu je otela srce i koja će postati majka njegova djeteta.

jasemin

On se 25. decembra 2016. oženio u Istanbulu sa Miss Maroka Iman Elbani. Luksuznoj ceremoniji održanoj u CVK Hotelu prisustvovale su brojne javne osobe iz Turske, među kojima je bila i glumica Meryem Uzerli, ostali Muratovi kolege iz sapunica.

pictures-from-imane-elbani-and-murat-yildirims-wedding

Murat je prije Iman bio u braku s kolegicom Burçin Terzioglu. Upoznali su se 2006. na setu serije ‘Oluja’ i ubrzo shvatili da gaje snažne emocije jedno prema drugome. 'Da sam se zaljubio, shvatio sam na setu kad smo već snimali. U jednoj sceni izjavio sam joj ljubav gledajući je u oči.

pictures-from-imane-elbani-and-murat-yildirims-wedding

murat-yildirim-and-imane-el-bani-wedding-18

No to nije bila samo gluma, doista sam to mislio', otkrio je donedavno jedan od tamošnjih najpoželjnijih neženja koji je 2008. Burçin odveo pred oltar. Iako je bio zaljubljen, navodno se još nije planirao skrasiti, a na to ga je ‘natjerala’ neobična igra sudbine.

Naime, kako je u to vrijeme snimao seriju ‘Asi’, u kojoj mu je partnerica bila jedna od najljepših turskih glumica Tuba Büyüküstün, njegova je 36-godišnja djevojka postala ljubomorna. Zbog toga ga je odlučila iznenaditi na setu, no na putu u Antakyju, gdje je markantni Murat snimao, doživjela je prometnu nezgodnu. 

1kivanc2-1

To ga je toliko šokiralo da jednostavno više nije htio gubiti ni trenutak i odlučio ju je zaprositi. 'To sam napravio u trenutku dok smo se svađali. Burçin me pitala što želim od nje, a ja sam joj rekao da se želim oženiti njome. Tako je završila i prepirka', prepričao je jednom prilikom. No u srpnju 2014. godine objavili su da se razvode.

'Zajedno smo odlučili staviti tačku na naš brak', napisali su u priopćenju za medije. Razlog nije poznat, no nagađa se da su tome kumovale njegove navodne prevare i sklonost op,ijatima. Nakon svega par je ostao u prijateljskim odnosima.

Danas je glumac u ulozi voditelja kviza "Milioner".

resized-bfe2c-73074c6eresized-10923a7adb57dmuratyildiriminilkkimmilyonerolmakisterperformansigecernotaldimi-131309508345141823

murat-yildir-145556vu

resized-62dc2-d42798c4thumbnail-520972

screen-shot-2017-04-04-at-9-17-37-am

murat-yildirim-unlulerin-instagram-paylasimlari

(foto: Instagram)

Ne propustite