POSVAĐAO SE SA ŽIRIJEM 'ZVEZDA GRANDA', PREDVIĐALI SU MU BLISTAVU KARIJERU: A sada su isplivali detalji sa njegovog nastupa, TEŠKA SRAMOTA!

Show
POSVAĐAO SE SA ŽIRIJEM 'ZVEZDA GRANDA', PREDVIĐALI SU MU BLISTAVU KARIJERU: A sada su isplivali detalji sa njegovog nastupa, TEŠKA SRAMOTA!
.

Pjevač Elvin Kardrić učestvovao je u takmičenju "Zvezde Granda" u kojem se žestoko posvađao sa Marijom Šerifović.

Naime, takmičar Elvin Kadrić uopšte nije oduševio Jelenu Karleušu, Mariju Šerifović i ostale članove žirija svojim pjevanjem i od njih nije dobio niti jedan glas.

- Jako je pokvario svoje pjevanje u odnosu na pretprošlu godinu vjerovatno što nije imao ko da mu da adekvatan savjet šta da radi sa svojim vokalom - rekla je Marija Šerifović Elvinu.

Kandidat je dobio šansu da otpjeva još jednu pjesmu, ali opet nije oduševio žiri.

- Izveo si pjesmu kao da si na elektrošokovima, izuzetno neprijatna stvar - rekla mu je Marija Šerifović.

Kadrić je tada rekao da je fantastično pjevao i obratio se žiriju.

elvin-kadric

- Ja sam prije dvije godine ovde bio, meni je Marija rekla da se javim i da će mi pomoći, zvao sam i niko mi se nije javio... - rekao je Elvin

- Ti da si želio da nađeš način da me nešto pitaš, lijepo pozoveš organizatore emisije, taj neko kaže hoće li ili neće - rekla mu je Marija

Elvin je bio u čudu što nije dobio nijedan glas. On je ispričao da pjeva po diskotekama.

- Vjerujte da sam imao više naroda nego vi. Samo što vi uzimate veću cifru - rekao je Elvin.

Marija je izgubila potpuno živce.

- Ti si sada bezobrazan i nekulturan... Ja sada kažem da je ovo bezobrazno i nekulturno. Ovog trenutka ovaj kandidat može da se pokloni i da se okrene. Hajde, odmah. Ovakve diskusije se neće voditi ni sa kim od nas, da li si to ti (Jelena Karleuša) ili neko drugi. To je nekultura i nepoštovanje. Doviđenja, odmah.

Nakon ovog incidenta Kadra je postao učesnik rijaliti programa "Parovi" gdje su ga mnogi zavoljeli, a naročito je svima bila interesantna njegova veza sa Izabelom Alijoski.

kadra

Ipak, iako su mu mnogi predviđali izuzetnu karijeru nakon zapaženog učešća u rijalitiju, izgleda da realnost nije takva.

Pjevač je imao par nastupa po Njemačkoj kao i manjim varošicama u Srbiji ali i Bosni, Elvin Kadrić nije dosegao ni bribližan nivo svojih kolega.

Na društvenim mrežama se i dalje spekuliše o njegovom odnosu sa fanovima koji su ga bodrili do samog kraja, na koje je kako oni naglašavaju Sarajlija brzo zaboravio, ali oni nikako nisu zaboravili na njega, pa su danas na jednoj od fan stranica isplivali i dokazi koji su poslali njegovi sada već bivši fanovi.

izabela-alijoski-i-elvin-kadric-kadra

Na pitanje da li ima snimke sa nastupa Elvin je odogovorio:

- Nemam, nije bilo raje, zato nisam objavio.

kadra1

Ne propustite