SLIKALE SE PORED JEZERA NA DJEVOJAČKOJ VEČERI: Kad su pogledale fotografiju, preblijedile su od STRAHA, OVO JE JEZIVO!

Aktuelno
SLIKALE SE PORED JEZERA NA DJEVOJAČKOJ VEČERI: Kad su pogledale fotografiju, preblijedile su od STRAHA, OVO JE JEZIVO!
.

Osoblje hotela pronalazilo je kasnije tanjire i pribor za jelo izvan polica iako ga niko od njih nije izvadio. Viđali bi i tragove mokrih stopala po podu.

Djevojke iz Škotske koje su provele devojačko veče jedne od njih na jednom jezeru postale su hit na internetu nakon što su na fotografijama sa proslave primijetile još jednog, nepozvanog člana zabave.

One su odlučile da se slikaju uz jezero fotoaparatom koji je ponijela jedna od njih. Namjestile su ga da snimi nekoliko fotografija uzastopno, ali na jednoj od njih nalazi još jedna osoba koju niko od djevojaka ne poznaje.

U desnom uglu jedne od fotogafija nalazi se dečak tamne kose čije prisustvo ni jedna od njih nije znala da objasni.

djevojacka

Devojke su potom na internetu istražile to odmaralište i otkrile kako je prije mnogo godina tu živio dječak koji je hodao u snu te upao u jezeru i utopio se. Kada su to otkrile, djevojačka zabava se završila te su brzo pobegle iz odmarališta.

O tome je čak BBC snimio seriju "Plavi dječak", a radnja je slična onome što su djevojke pročitale na internetu. Dječak je bio na odmoru s roditeljima kada je usred noći mjesečario, izašao je napolje i upao u jezero i utopio se

– Osoblje hotela pronalazilo je kasnije tanjire i pribor za jelo izvan polica iako ga niko od njih nije izvadio. Viđali bi i tragove mokrih stopala po podu – ispričao je scenarista te serije Pol Murton.

Ne propustite