10 zanimljivosti o osobama rođenima u kolovozu!

Kiosk
10 zanimljivosti o osobama rođenima u kolovozu!
.

Bebe rođene u kolovozu su ili lavovi ili djevice po horoskopskom znaku. Lako ih je zavoljeti, imaju vrlo čvrste karakterne osobine. Sigurno ih ili znate ili ste jedan od njih.

Stoga vam donosimo deset zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u kolovozu

Osobe rođene u kolovozu su...

1. ...pouzdane, snažne i organizirane.

Lavovi su vrlo fizički i mentalno snažni te su ponosni i karizmatični. Djevice su vrlo organizirane, precizne, praktične i pouzdane. Također su karizmatične, ali na drukčiji način od lavova.

2. ...prirodno jake vođe.

Upravo zbog svoje karizme i velikog pouzdanja, osobe rođene u kolovozu često se znaju naći na vodećim i čelnim mjestima.

3. ...međusobno kompatibilne.

Lavovima vlada Sunce te su oni stoga vrlo strastveni. Djevice, kojima vlada Merkur, odlične su u komunikaciji i koordinaciji. Takvi parovi odlično se nadopunjuju te stvaraju lijepu ravnotežu u vezi.

4. ...najmanje složne s vodenjacima i ribama.

Znak koji se nalazi točno preko puta vašeg na kotaču horoskopskih znakova onaj je s kojim ćete se najmanje slagati. Tako će lavovi i djevice najmanje kompatibilni biti s vodenjacima i ribama. Njihove međusobne veze mogu biti popriličan izazov.

5. ...vrlo pametna, ali i tvrdoglava djeca. 

Lavovi i djevice vrlo su pametni već od malih nogu. No zbog njihovih snažnih karaktera i inteligencije znaju biti poprilično tvrdoglava djeca.

6. ...često u centru pozornosti.

Lavovi su ti koji vole biti u centru pažnje. Oni su vrlo kreativni te se ne vole pridržavati pravila. Puno umjetnika i glumaca rođeno je u ovome znaku. Velik broj lavova radi u zabavnoj industriji upravo zbog toga što su vrlo karizmatični.

7. ...općenito dobri učitelji.

Oba horoskopska znaka dobri su učitelji. U učionici, ali i izvan nje. Pažnju s lakoćom mogu usmjeriti na sebe te im to može pomoći u bilo kojoj karijeri za koju se odluče. Također, mogu biti odlični učitelji jer imaju vrlo prirodan autoritet.

8. ...povezane s istim kamenom rođenja.

Riječ je o peridotu, dragom kamenu zelene boje koji se često miješa s drugim kamenom – smaragdom.

9. ...međusobno povezane cvijetom rođenja.

Cvijet rođenja osoba u kolovozu je gladiola. Taj cvijet predstavlja snagu i moralni integritet lavova i djevica.

10. ...posljednje ljetne bebe.

Kolovoz je posljednji pravi ljetni mjesec, a lavovi i djevice posljednji su ljetni horoskopski znakovi. Stoga se njihovi roditelji često znaju odlučiti za ova prekrasna ljetna dječja imena.

Novi.ba/Zadovoljna/Foto: Profimedia

Ne propustite