Evo šta je Božo Većo uradio sa svojom PINK HALJINOM nakon uvredljivih komentara koji su ZAPALILI društvne mreže 

Show
Evo šta je Božo Većo uradio sa svojom PINK HALJINOM nakon uvredljivih komentara koji su ZAPALILI društvne mreže 
.

Božo Vrećo prodaje PINK HALJINU a sav novac će biti darovan u humanitarne svrhe Centru za slijepu djecu

bozo1

Dan nakon otvaranja 25. Sarajevo Film Festivala sliježu se dojmovi s crvenog tepiha. Bilo je kreacija i dama koje su ostavljale bez daha, ali i onih koji su nisu baš pokazali na crvenom tepihu.

bozo
Božo Vrećo šetao je crvenim tepihom u roza kreaciji, o čemu se i danas priča.

– Ove godine sam tu za sjajni SFF, od moje žute haljine su prošle TRI godine, ta žuta haljina je prodata u galeriju u Londonu i novac je darovan Zemaljskom muzeju za očuvanje Hagade. Ove godine je to pink haljina i svakako da će njenom prodajom novac biti darovan u humanitarne svrhe Centru za slijepu djecu kojima će taj novac bar malo pomoći u svakodnevnim potrebama…

bozo8

Kako je ove godine SFF pod pokroviteljstvom UNESCO-a, motivi na mojoj haljini bit će u skladu s našom nematerijalnom baštinom i tradicijom, pa će detalji sa stećaka, tačnije Kolo, i duž haljine, dva simbola koja vidite su moj logo, logo mog prezimena Vrećo koji je na svim mojim haljinama i uskoro na mojoj kolekciji, izrađen vrijedno u štampariji @printmaniasarajevo i jako sam zahvalan i sretan zbog toga – napisao je Vrećo na Instagramu.

screen-shot-08-17-19-at-11-40-pm

Izvor:focus.ba

Ne propustite