ŽELI SAMO ONO ŠTO MU PRIPADA: "Goca je loš čovjek, ne želim da joj budem blizu..." Šabanov vanbračni sin progovorio o Goci, braći, sestrama i nasljedstvu i PORUČIO IM SLIJEDEĆE

Show
ŽELI SAMO ONO ŠTO MU PRIPADA: "Goca je loš čovjek, ne želim da joj budem blizu..."  Šabanov vanbračni sin progovorio o Goci, braći, sestrama i nasljedstvu i PORUČIO IM SLIJEDEĆE
.

Vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert u ekskluzivnoj ispovijesti za Pink.rs otkriva detalje susreta sa sestrama Sanelom i Ildom i bratom Mihajlom, ali i šta će zatražiti da dobije sudskim putem kao Šabanov sin.

screen-shot-08-17-19-at-06-43-pm

Naime, on se danas pojavio na očevom spomen obilježju, budući da nije došao na šestomjesečni pomen koji je održan prošlog vikenda. Pored Roberta na Novom groblju pojavili su se i Šabanov brat, Hasan Dudić sa menadžerkom Natašom Gluhović, sestrići kralja narodne muzike, Bećir i Šaban iz Šapca, a i tu su bili i  Mihajlo, Ilda i Sanela, ovog puta bez majke Gordane.

screen-shot-08-17-19-at-06-44-pm-001

– Ja sam danas posjetio očev g*ob. Tamo sam sreo ostalu Šabanovu djecu, mog polubrata i polusestre. Tamo su bili i Mihajlo, Sanela i Ilda. Niko od njih mi nije prišao, niti me pitao kako sam. Jedino mi je Sanela rekla kad je odlazila: ”Doviđenja, sve najbolje”. To je bilo sve što je izustila, a onda su svi otišli. Ja sam stajao sa jedne strane, oni s druge, poslije mi se pridružio i Hasan Dudić na g*oblju. Ja sam se pojavio tamo danas iz prostog razloga jer ni ja, a ni ostala rodbina mog oca nije bila obavještena da je pomen bio prošlog vikenda, Goca nije nikog zvala i sve nas drži podalje od Šabanovog g*oba – otkriva Robert Šaulić , a na pitanje da li je sudskim putem zatražio da učestvuje u raspodjeli nasljedstva kaže:

screen-shot-08-17-19-at-06-44-pm-002

– Ništa ja ne tražim i ne očekujem, ali smatram da imam pravo na neke stvari kao Šabanov sin, eto bar neki stan u Beogradu ili Zrenjaninu. Neću ni ja to što dobijem da odnesem u g*ob. Još nisam dobio poziv za ostavinu, ali očekujem ga i angažovaću advokata čim dobijem poziv i naravno da očekujem da ću nešto dobiti iako sam vanbračni sin, a Goca je loš čovjek, ne želim da joj budem blizu. Goca je sve ljude otkačila, ne dozvoljava da priđu g*obu kad je ona tamo prisutna i nikoga nije zvala na pomen, čak ni rođenu Šabanovu sestru Sarajku nije zvala na pomen – rekao nam je Robert.

screen-shot-08-17-19-at-06-44-pm-001

Podsjetimo, Šabanov vanbračni sin izazvao je pometnju kada se pojavio na očevoj sa*rani, a tom prilikom izbjegao je susret sa porodicom Šaulić. Da Šaban ima vanbračnog sina, otkriveno je prije deset godina, kad je u javnosti osvanula priča da njegova majka traži novac od pjevača za izdržavanje djeteta. Šaulić je tada izjavio da je on sve svoje obaveze izmirio.

robert

U njegovu odbranu stala je i žena Goca, koja je tada izjavila da je njen muž vanbračnom sinu i njegovoj majci napravio kuću.

Izvor:ekspresstablioid.ba

Foto: kurir

Ne propustite