ODSTRANJIVANJE BUBREGA kao najgori ishod! Kaća Grujić preživjela pakao! Čeka je mučno liječenje!

Show
ODSTRANJIVANJE BUBREGA kao najgori ishod! Kaća Grujić preživjela pakao! Čeka je mučno liječenje!
.

Katarina Grujić nije ni slutila šta može da joj se desi zbog obične prehlade koju je mjesecima imala, a nije išla na vrijeme da se liječi. Zbog velikog broja nastupa, Kaća nije stigla da se posveti svom zdravlju, pa je tako prije dvije nedelje završila u bolnici u Zemunu, gdje joj je konstatovana ozbiljna upala bubrega.

screen-shot-08-17-19-at-04-18-pm

Mlada folk zvijezda užasno se uplašila zbog situacije u kojoj se zatekla, pa je riješila da otkaže sve nastupe i podvrgne se svim mogućim analizama i testovima. O njenom zdravlju brinuli su čak tri ljekara, koja su bila veoma zabrinuta za Katarinu.

katarina-grujic-stefan-stojanovic-02

- Nakon što su joj urađene analize, ljekari su konstatovali ozbiljnu upalu, pa je u jednom trenutku bilo pitanje da li će Kaća ostati bez bubrega. Ova informacija ju je veoma uplašila, ali uz stručnu ljekarsku pomoć i adekvatnu terapiju, uspjeli su da prebrode krizni trenutak, te su odličili da je ipak ne operišu. Kaća već dvije nedjelje prima intravenoznu terapiju da bi lijekovi što brže i bolje reagovali - otkriva izvor i dodaje:

screen-shot-08-17-19-at-09-57-pm

- S obzirom na to da krajem avgusta ima nastup na muzičkom festivalu "Mjuzik vik" na Ušću, Katarina je željela da se što prije oporavi, pošto je taj koncert nešto što je oduvijek željela da ima pred beogradskom publikom na tako velikom prostoru. Zato je molila ljekare da joj dozvole da izađe iz bolnice i da liječenje nastavi kod kuće, kako bi mogla da vježba repertoar sa svojim bendom. Iako su bili protiv toga, Katarina ih je ubjedila da će se pridržavati terapije, ali da joj je veoma važno da ne propusti ovako veliku priliku - priča izvor i dodaje:

screen-shot-08-16-19-at-08-02-pm

- Ljekari su joj prepisali terapiju koju će morati da prima u narednih šest nedelja, a zbog toga je otkazala sve nastupe do kraja septembra - kaže izvor blizak pjevačici.

katarina-grujic-ff

izvor: srbijadanas

Ne propustite