BOSANKA ZAPALILA INTERNET, KAD JE VIDE MUŠKARCI SE PREZNOJE: Idealna bez fotošopa i operacija, a čekajte da vidite JOŠ SLIKA!

Show
BOSANKA ZAPALILA INTERNET, KAD JE VIDE MUŠKARCI SE PREZNOJE: Idealna bez fotošopa i operacija, a čekajte da vidite JOŠ SLIKA!
.

Sonju Zekić (27), američki portal koji se zove Beautiful Women Pedia, nazvao ju je najljepšom prirodnom damom na svijetu.

sonja-zekic-770

Sonja, koja je žepskog podrijetla, studirala je od 18 godine i živi već nekoliko godina u Sarajevu, gdje radi u svojoj struci nakon što je diplomirala na Ekonomskom fakultetu.

sonj
Dosad se pojavila u nekoliko glazbenih spotova i postigla je veliki uspjeh na natjecanju Gentleman’s Choice, gdje su fotke na njenom profilu pregledane na više od pet miliona puta.

bosanka-2

– Amerikanci su me obavijestili o pobjedi putem e-pošte. Pronašli su mi slike na Facebooku i internetu, a zatim me njihov žiri proglasio najljepšom prirodnom ženom. Kad sam vidjela da su na na njihovoj svjetskoj listi bili slavni svjetski modeli, bila sam iznenađena, i zato sam iznimno ponosna na ovu pobjedu koja će otvoriti mnoge mogućnosti za mene, nadam se da napredujem u svijetu mode. Nazvali su me iz portala da budem član žirija za narednu godinu kako bi izabrali moju nasljednicu, rekla je.

bosanka-3

Američki portal napisao je za Sonju da je to izvrstan primjer prirodne i lijepe djevojke. Ima savršeno tijelo i sjajno lice, te besprijekorne ženske atribute. Zato je ove godine najljepša prirodna žena. Lijepo je i teško je naći ljepotu kao njezinu jer živimo u svijetu genetski modificirane hrane, prijevare, plastične kirurgije, Photoshop i slično, piše na portalu.

A na pitanje da li cijeni to što govore i misle o njoj, ona je rekla da na sebi najviše cijeni to kakva je ona osoba, to su njene najveće vrline, ali svakoj ženi je drago čuti tako lijep kompliment.

Novi.ba/Balkanpress

Ne propustite