Cijeli život grudnjak oblačite pogrešno! Ova djevojka je bila u dilemi i obratila se dizejnerima. Nakon ovoga grudnjak će vam puno duže trajati i biti udoban

Praktična žena
Cijeli život grudnjak oblačite pogrešno! Ova djevojka je bila u dilemi i obratila se dizejnerima. Nakon ovoga grudnjak će vam puno duže trajati i biti udoban
.

Djevojka Britani Paknet slučajno je otkrila kako se grudnjak zaista oblači, a svoje otkriće podijelila je na Twitteru.

709165-brus-grudnjak-ls

Naime, ona je dobila detaljno upustvo na etiketi brushaltera marke ‘ThirdLove’ koji je kupila.

grudnjak1

Tamo piše da bi grudnjak prvo trebalo da stavite na tijelo, a potom namjestite veličinu koja vam odgovara, prva, druga i treća kopča na leđima. Tada se grudi upakuju u korpe, a onda se podešavaju i navlače bretele. Ono što je bitno jeste smanjivati dužinu bratela svakog mjeseca da bi se grudnjak nosio ispravno.

aid298297-v4-728px-put-on-a-bra-step-4-version-5

– Sav moj život poslije puberteta bio je laž – napisala je Britani uz sliku koju je podijelila, a komenatari ostalih korisnika društvenih mreža nisu bili ništa drugačiji.

.@ThirdLove just told I’ve been putting on my bras wrong for twenty years.

You probably have, too. pic.twitter.com/eHRWVp11OA

— Brittany Packnett (@MsPackyetti) October 12, 2017

 

Vijest je postala toliko velika da se oglasila i glavna dizajnerka grudnjaka.

grudnjak-nsl

– Većina žena sa kojima sam pričala nose grudnjak koji im je prevelik. Ako nosiš novi grudnjak na bilo kojoj kukici, a ne na onoj najnižoj, vjerovatno imaš preveliku veličinu grudnjaka na sebi. Tkanina grudnjaka je elastična i vremenom će se raširiti. Zato, ako je otpočetka nosiš na najnižoj kukici, imaš vremena da ga proširiš i daš mu novi život. Kao da si kupila nov grudnjak – objasnila je Rael Koen, kojoj su mnoge žene zahvalne što im je otvorila oči i uštedjela novac.

Ne propustite