BLAMAŽA STOLJEĆA, ISPLIVAO SNIMAK, ONA PJEVA LUNINU PJESMU: Nakon optužbe da je Đoganijeva MONTIRALA glas, OBJAVLJEN DOKAZ (VIDEO)

Show
BLAMAŽA STOLJEĆA, ISPLIVAO SNIMAK, ONA PJEVA LUNINU PJESMU: Nakon optužbe da je Đoganijeva MONTIRALA glas, OBJAVLJEN DOKAZ (VIDEO)
.

Pobjednica Zadruge 2 Luna Đogani danas je objavila svoju prvu pjesmu "Deveti krug".

foro-ras-srbija-luna

Foto: Instagram

Odmah su se počeli redati komentari kako Luna ne pjeva, već da je glas montiran, a da je zapravo otpjevala Antonia Gigovska, koja joj je zvanično otpjevala prateće vokale.

Kako bi stala na put takvim tračevima, Antonia je danas na svom Instagram storiju objavila snimak kako pjeva "Deveti krug" da bi pokazala koliko se razlikuje od Lunine izvedbe.

Ona je potom snimila i komentar o tome gde je poručila da tračevi Lepog Miće nisu istiniti.

- Snimila sam ovaj klip kako bih dokazala da ne pjevam ja, nego da je to Luna i da je to njen glas i njena pjesma. Stvarno bih voljela da joj čestitate jer je uradila veliki posao i pjesma je super - poručila je mlada Makedonka iz "Pinkovih zvezdica" i potom dodala:

- Nema potrebe za takvim komentarima da sam ja otpjevala tu pjesmu, kada ju je otpjevala ona i ona je njena. Ja sam otpjevala samo prateće i bilo mi je drago što me je pozvala i izabrala. Njen glas je njen glas, nema potrebe za takvim komentarima i ne napadajte je - zaključila je Gigovska.

Pogledajte Lunin spot, a onda i kako je pjevala na Zadrugoviziji, pa uporedite:

 

Ne propustite