MARKO PROGOVORIO O NAJVEĆEM POROKU I VEZI S NJENOM MAMOM: Evo zbog čega ga Anabela sada izbjegava!!

Show
MARKO PROGOVORIO O NAJVEĆEM POROKU I VEZI S NJENOM MAMOM: Evo zbog čega ga Anabela sada izbjegava!!
.

Luna Đogani i Marko Miljković, kojima nakon “Zadruge 2” u stvarnom svijetu cvjetaju ruže, prije nekoliko dana vratili su se sa odmora u Egiptu.

luna2

Foto: Instagram

Lunin dečko je prvi put progovorio o svojoj vezi, kao i o tome u kakvom je zaista odnosu sa njenom majkom Anabelom. U intervjuu za srbijanski Espreso.rs drugoplasirani superfinalista “Zadruge 2” odgovara na pitanja koja dosad nisu dobila odgovor, a koja zanimaju mnoge njegove fanove, ali i fanove njegove djevojke, te gledaoce koji su ih pomno pratili u rijalitiju.

Na početku razgovora, Marko je podijelio utiske sa prvog ljetovanja sa Lunom.

Što se tiče ljetovanja, stvarno je bio raj. Malo je bilo toplije, ali je bilo super. Išli smo na izlete, rajska ostrva, vozili smo “kvadrove”. Odmorili smo mozak. opustili smo se maksimalno. Uživali smo.

Je li došlo do tvog susreta sa Luninom mamom Anabelom Atijas? To se dugo iščekuje…

–Susret sa Anabelom još uvijek nije realizovan. Sada su nas sačekale neke obaveze koje smo odlagali dok smo bili na moru.

anabela-atijas-1-830x0

Foto: Instagram

Ono za šta su i tebe donekle kritikovali Lunini fanovi jesu bile neke negativne kritike tvoje mame Nedeljke Miljković na račun Lune. Kakvo je stanje sada? Je li se ta situacija “ispegala”?

– Sve je to u redu što se tiče moje mame. Ona samo ima riječi hvale za nas dvoje. Strogo nas podržava. Obožava Lunu i kada god smo Luna i ja zajedno, ona traži da se čuje sa njom. Ona Lunu baš, baš obožava. Ne zamjera joj ništa.

Jedna priča koja je bila aktuelna u toku “Zadruge 2” je i ta da si ti zapravo otac djeteta svoje bivše djevojke. Jesi li se nakon “Zadruge” čuo sa tom bivšom djevojkom?

– Ne, nismo se čuli, ali ja sam rekao i u “Zadruzi” da od toga nema ništa. To je jedna od budalaština na kojima su zadrugari potencirali.

Je li ti bilo žao što je tvoja bivša devojka na takav način bila upletena u jednu takvu priču?

– Žao mi je bilo. Žao mi je što je imala bilo kakav stres jer je tada bila u osmom mjesecu trudnoće. Izgurala je to. Poslije je izbacila fotografiju sa dečkom i stomakom i demantovala je te priče iz “Zadruge”. Vjerovatno više nije mogla da se nosi sa pritiskom. Žao mi je što je ona imala stres. Neki zadrugari su spremni da gaze preko mrtvih i da unose stres osobi koja je tada bila u osmom mjesecu trudnoće.

Maja Marinković se često hvali da je ona bila prva sa tobom u “Zadruzi”. Je li te to čini ponosnim što se ona hvali da je imala se*s sa tobom?

– Mene je blam što sam imao bilo šta sa tom djevojkom. To mi je jedna od ozbiljnih grešaka tamo u “Zadruzi”. Blam je neviđeni što sam imao sa njom to što sam imao.

maja1

Foto_Printscreen

Znači, kaješ se što si imao intiman odnos sa njom?

– Nema tu šta da se kajem. Šta je bilo, bilo je. I taj se*s. To nije bio nikakav se*s. Ja i dalje neću da pričam bilo šta, a ona i dalje laje na sva usta. Ja ću i dalje da kažem da nismo imali se*s i to je to.

Dorotea Jovanović vas u posljednje vrijeme često brani. U početku se Lepi Mića predstavljao kao njen zaštitnik. Kako je došlo do toga da na kraju Luna i ti branite Doroteu od Miće? Šta uopšte misliš o Dorotei? Često su je napadali da je i ona bila intimna s tobom…

– Dorotea je neko ko ima ispravne stavove. Okej, mi smo nešto imali. To je bilo neko zezanje poslije neke pijane noći, ali niko to nije shvatio ozbiljno i ja to poštujem. Kada smo se Luna i ja smuvali, ona je prestala da nas komentariše. Nije htjela da nas dira. Ja to poštujem što je stala po strani. Vidi se da je djevojka borac i da ne da na sebe. Poštujem to što se nije ponižavala. Nije pogazila sebe, nije lagala i ispala je čovjek do kraja.

lepi-mica-090719-alo-foto-dejan-briza-2-1000x0

Foto: Dejan Briza

Jesi li i sam iznenađen što ste Luna i ti sada zajedno i što ste se pomirili nakon svega?

– Jednostavno, nisam znao da ćemo se pomiriti. Morali smo da vidimo kakva je situacija napolju i šta se tu sve dešava. Morali smo da se vidimo napolju i da ona vidi neke stvari napolju i da shvati da se nisam igrao sa njom i da nisam manipulisao sa njom. Stvari napolju funkcionišu kao bajka. Ovih mjesec dana, koliko smo zajedno kao napolju, bili su najljepših mjesec dana otkad smo u vezi. Nemamo nijednu čarkicu, nemamo nikakve probleme. Dosta se bavimo poslom, ona svojim, ja svojim ciljevima i sve nam ide potaman.

Koliko ti je bilo neprijatno kada si video na društvenim mrežama i po portalima veliki broj kadrova iz kupatila na kojima ste Luna i ti goli?

– Ja ne znam da li sam možda jednu scenu vidio gdje mi je zadnjica gola. Izbjegavam klipove gdje su svađe, izbjegavam klipove i gdje smo golišavi. Vidio sam, ali mi nije nešto neprijatno. To sam ja, to sam radio i šta sada da radim. Šta je tu je, doviđenja i prijatno.

U “Zadruzi” si govorio da bi volio da Lunu prihvate tvoji prijatelji. Jesu li je prihvatili?

– Jesu! Ja imam ozbiljan krug prijatelja i oni, bez obzira koga ja prihvatim, oni će tu osobu da prihvate. Po priči sa prijateljima niko ništa mi ne zamera što sam sa njom i nemaju ništa protiv nje.

Unutra su te napadali da si parazit koji se zakačio na Lunu iz interesa. Nakon “Zadruge” se piše i spekuliše da si se uvalio u njen stan. Je li to istina? Je li živiš u njenom stanu?

– Ne, to nije istina. To je još jedan od pokušaja manipulacije jadnih i bijednih zadrugara. To su gluposti. Dešava se da neki put ja prespavam kod nje, neki put ona prespava kod mene. Jednostvano, još uvijek nismo počeli da živimo zajedno. To je sve iz šupljeg u prazno. Bilo je nešto i da je Anabela izbacila moje stvari. Što se tiče mojih stvari kod Lune, ja imam četkicu za zube svoju tamo, u slučaju da prespavam kod nje. Kada sam se vratio iz Egipta, četkica za zube je bila tamo gdje sam je i ostavio.

Djelovalo je na početku vaše veze da si ti pokušavao da ukažeš Luni da Jovana Tomić Matora ne podržava vašu vezu. Jesi li bio u pravu?

– Pred kraj je Matora krenula nešto da komentariše, ali sam joj progledao to kroz prste. Izbjegavali smo nas dvoje sukobe jer znamo da bi tada nastao haos.

1564989146554-matora-830x0

Foto: Printscreen

Kako bi sada reagovao ako bi Luna poželjela da nastavi da se druži sa Matorom? Je li bi ti smetalo ako bi ona otišla da se vidi sa njom?

– Pa, ne znam. Vidjela je Luna sve kada je izašla napolje. Nešto sumnjam da bi se to desilo.

Kakav je tvoj stav o Staniji nakon svega?

– Ona se trudila mjesecima da opravda svoje učešće u rijalitiju. Trudila se da opravda taj honorar koji dobija. Ona je igrala neke igrice, ali opet nisu to toliko grube i toliko bezobrazne igrice. Ona zna kada zna da stane i ne pretjeruje. Što se mene lično tiče, ona je bezazlena.

Je li ti drago što su David Dragojević i Ana Korać opstali zajedno?

– Drago mi je. Oni su tamo imali tu borbu konstantno. Neka su uspjeli. Oni su bili u redu. Gledali su svoja posla. Ne opravdavam to što je David uradio i što nije na pravi način raskinuo vezu sa Aleksandrom, ali kao osoba nije loš momak. Simpatični su mi i drago mi je da su živi i zdravi.

ana-korac-david-dragojevic-2

Foto: Instagram

I u toku prve, ali i u toku druge “Zadruge” se napolju spekulisalo da ste Anabela i ti nekada bili zajedno. Šta je tu istina?

– To je laž! Nikada nismo bili zajedno.

Mića te sve češće proziva da si narkoman. Kako to komentarišeš?

– Budaleština jednog malog bolesnog štakora.

Jedan porok koji je ipak dokazan kada si ti u pitanju je kocka. Je li možeš da se oprostiš od kocke?

– Ja volim da odem za svoj ćeif. Mada nisam otkad sam izašao iz rijalitija. Ja volim da odem, upalim tompus, popijem pet-šest viskija. Volim u neki iznos, koji nije nešto veliki da se kockam, ali da sam strastveni kockar to ne. To ne dozvoljavam sebi. To je najgori porok koji postoji. Kod mene je samo to neki vid zabave i ne često. Ja sam svjestan da je to najgori mogući porok i to nikome ne preporučujem.

Je li te prijatno iznenadilo što te je Ena Popov branila dok je Miljana Kulić pričala da si Enu tukao dok ste bili u vezi?

– Drago mi je što je tako. Tako se ponaša svaka normalna osoba. Hvala joj na tome. Ja sam o svemu tome pričao i u rijalitiju da nije istina ono što je Miljana pričala i da su to njene budalaštine. Neke zadrugare treba da bude sramota zbog ono što su pričali o Eni. Hvala njoj jer to je stav jedne ispravne žene, koja je ispričala onako kako jeste.

Je li te kontaktirala Miljana nakon “Zadruge”?
– Kakva Miljana? Daleko joj lepa kuća!

1564872626231-miljana-kulic-620x350

Foto: Printscreen

Novi.ba/Espreso

Ne propustite