ANA NIKOLIĆ ISISALA SVO SALO, PA SE UDAJE ZA STARIJEG MUŠKARCA: Isplivali svi detalji, VIŠE NE MOŽE DA KRIJE!

Show
ANA NIKOLIĆ ISISALA SVO SALO, PA SE UDAJE ZA STARIJEG MUŠKARCA: Isplivali svi detalji, VIŠE NE MOŽE DA KRIJE!
.

Pjevačica Ana Nikolić već mjesecima najavljuje svoj veliki povratak na muzičku scenu, a kako je nedavno pokazala, fanove planira da obraduje ne samo novim pjesmama već i novim izgledom.

Zanimalo nas je da li su Nikolićevoj zvijezde ove godine naklonjene i da li će stvarno uspjeti da smrša i ponovo pronađe sreću u ljubavi, a to nam je otkrio astrolog Dušan Veličković, piše portal 'Alo.rs'.

5cfa153e-62f8-4205-b4f0-7ae90a0a0a64-ana-nikolic-foto-rajko-ristic-svet-4-690x480

(foto: Rajko Ristić)

"Od jula sve zvijezde su se okrenule na Aninu stranu. Koji god posao da uzme da radi, ići će joj od ruke. Ako se nameračila da izgubi kilograme, izgubiće ih. Ana ima veliku podršku majke Milijane i brata Marka da smrša i ona već uveliko radi na tome. Iako je porođaj dosta uticao na nju i njenu kilažu, ipak će uspjeti da skine mnogo kilograma. Neće baš biti kao što je bila na početku karijere, ali će biti zadovoljna svojim izgledom. Muškarci ponovo neće moći da joj odole", ispričao je Veličković za VIP magazin i dodao da će Ana ove godine naći i dečka za kojeg bi mogla da se uda.

foro-ras-srbija-ana-nikolic

(foto: RAS Srbija)

"I kada je bila najdeblja i kada je bila najzgodnija, pjevačica je svojom harizmom, šarom i pozitivnom energijom mogla da ima bilo kog muškarca, a ni sada se ništa nije promijenilo. Ana je Vaga u horoskopu i njena priroda joj ne dozvoljava da bude sama. Pošto se sada napokon otkačila od Raste, spremna je da ponovo voli i bude voljena. Mladi reper je nju totalno zaludeo iako nije bio za nju, ali pošto su dobila dijete, Ana mu je davala bezbroj šansi, a ipak to nije išlo. Ana Rastu sada voli kao osobu, ali od njihove ljubavi više nema ništa, što znači da je Niklolićeva spremna da bude ponovo osvojena", kaže Veličković i otkriva kada je pjevačici najbolji period da upozna nekog novog.

ana-nikolic

(foto: Instagram)

"Najpogodniji mjeseci da joj se dogodi ljubav su decembar ove godine i januar 2020. Srešće muškarca koji će biti stariji od nje i kojem će ona moći da se prepusti i vjeruje u potpunosti. Međutim, kada naiđe taj novi muškarac koji će je oboriti s nogu, ona će ga kriti kao zmija noge. Prvo zbog svoje kćerkice Tare, ali i zbog bivšeg supruga Raste i svoje majke. Biće srećna, ali ta veza će sigurno neko vrijeme biti tajna, što je najbolje i za nju i za njenog budućeg dečka", kaže astrolog i objašnjava da će Nikolićeva, osim na emotivnom planu, imati sreće i u karijeri.

nikolic

(foto: Instagram)

"Ovo je apsolutno njena godina, kao i naredna. Za album nema razloga da se brine jer radi sa stručnjacima koji su njeno stanje savršeno pretočili u pjesme. Ona je uvijek bila dobra pjevačica, a sada će postati još bolja, ima da se vine u nebesa ovim albumom, koji prekida njenu muzičku i medijsku ilegalu", otkrio je Dušan za VIP magazin

Ne propustite