EVO ZAŠTO MUŠKARAC KOJI VARA NIKADA NEĆE OSTAVITI SVOJU ŽENU: Imaju 4 razloga, JEDAN NAJVIŠE BOLI!

Praktična žena
EVO ZAŠTO MUŠKARAC KOJI VARA NIKADA NEĆE OSTAVITI SVOJU ŽENU: Imaju 4 razloga, JEDAN NAJVIŠE BOLI!
.

On je stalno vara, ali nikad se ne odlučuje da je ostavi. Žena takvog muškarca osjeća ogromnu bol i ozlojađenost. Ne može da se bori, jer nema snage.

Međutim u njoj postoji jedan osjećaj koji taj prevarant nije uništio, a taj osjećaj se zove - nada.

Ta ista nada joj kaže: Vjerovatno te mnogo voli i  zato ne odlazi zauvek. Ti si važnija od nje  i one prije nje...

cheat

Žena takvog  muškarca ili se potpuno preda ponoru i muževljevoj izdaji, ili se trudi da bude bolja od te druge žene... Ona ide protiv svojih vrijednosti, vjerovanja, prirode i osećanja, a sve u nadi da će ga ponovo "vratiti" sebi i porodici....

Postoje tri razloga zašto supruga trpi muža prevaranta:

1. Kad je bila mala, neko joj je rekao da je ljubav patnja. Da se za ljubav vječno moraš boriti. Ona je odrasla, ali ta priča je ostala urezana u njenoj memoriji. Zato ona svaki dan pati, jer smatra da  tako mora da bude... Ali ne mora.

cheating-wife

2. Nisko samopoštovanje i sopstveno nerazumijevanje svojih vrijednosti. Nesposobnost da odlučite šta je za vas dobro i kako da se ponašate. Očekujete od partnera da vas učini srećnom.

3. Nikad sebi nije priznala da je muž vara. Stalno živi u iluzijama, oseća bol ali ne dozvoljava da ta bol ispliva  na površinu.

A zašto muškarac ne napušta ženu iako je godinama vara, ili čak ako ima stalnu ljubavnicu?

when-spouse-most-likely-cheat-1510234600

1. Njemu je to zgodna situacija: sa suprugom ima uredan život, harmoniju, dok sa ljubavnicom ima osjećaj avanture i poleta. On dobija sve što želi. 

2. Njegov bolesni ponos: laska mu da ga želi nekoliko žena istovremeno. To za njega znači da je on vrijedan te ljubavi i da je itekako zaslužuje.

3. Nije mu finansijski isplativo da se razvede: to bi značilo da mora da podijeli imovinu. A onda bi morao opet da se ženi tom ljubavnicom, pa opet da bude na istom...

4. Problem do malih nogu: ne može da izgradi zdrav odnos. Bori se sa jakim osjećanjima prema supruzi, ali i prema ljubavnici. Ne može da se odluči za samo jednu ženu.

cheating

Kao što vidite nije problem u ženi, već u muškarcu: on je taj koji se bori sam sa sobom, pokušava da nađe svoje mjesto pod suncem. 

Žene koje imaju ovakvog muža treba sebi da postave samo jedno pitanje:

"Da li zaista želiš da živiš u jednom takvom braku?"

cheating

(Novi.ba/Stil.kurir.rs)

Ne propustite