BRENA I BOBA KUPILI KRALJEVSKI APARTMAN U BUDVI, KVADRAT 4000 EURA: Kad su vidjeli unutrašnjost, DAH IM JE ZASTAO (FOTO)

Show
BRENA I BOBA KUPILI KRALJEVSKI APARTMAN U BUDVI, KVADRAT 4000 EURA: Kad su vidjeli unutrašnjost, DAH IM JE ZASTAO (FOTO)
.

Poznato je kako Lepa Brena svake godine provede po dva mjeseca na Crnogorskom primorju zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem, a njihova djeca povremeno dolaze da ih obiđu i da uživaju na luksuznoj jahti koju porodica Živojinović poseduje, a koja je usidrena u Budvi, u blizini Starog grada.

brenaaa

Foto: Instagram

S obzirom na to da su ranijih godina spavali u hotelima, oni su nedavno odlučili da je vrijeme da kupe nekretninu na moru, koja je izgrađena prošle godine, a nosi naziv „kraljevski apartmani“.

brenaaa

Foto: Instagram

Novi biser na pjenu od mora, kako Budvani popularno nazivaju ovu luksuznu nekretninu, nalazi se u samom centru grada, odakle se pruža fenomenalni pogled na more i Stari grad. Upravo ova lokacija zapala je za oko popularnom estradnom paru, te su prošle godine, nakon izgradnje, riješili da kupe tamo stan.

Ovo je jedna od najskupljih lokacija na Crnogorskom primorju, a cijena kvadrata iznosi od 4.000 eura. 

brenaaa2

Foto: Youtube

Njih dvoje su sjedili, ćaskali, a Brena je sve vrijeme nešto objašnjavala suprugu. Baš tog dana, kako smo saznali, organizovali su ručak s prijateljima na jahti koju posjeduju, pa je pjevačica sa suprugom ugovarala šta im je sve potrebno od namirnica. Nakon što su popili kafu, Brena je otišla do apartmana da uzme kupaći kostim i sve što joj je potrebno za taj dan na jahti, a onda se sa prijateljima uputila ka marini. Boba je došao dvadeset minuta kasnije, a u rukama je nosi kesu u kojoj se nalazio led. Kada su se svi smjestili, isplovili su iz Starog grada i uputili se ka Ribarskom selu. 

brenaa

Foto: Kurir.rs

Poznati par krije od javnosti da posjeduju luksuznu nekretninu u Budvi jer ne vole da se time preterano hvale.

apartma1

Printskrin: Youtube/SVE PODGORICA

apartma2

Printskrin: Youtube/SVE PODGORICA

apartma3

Printskrin: Youtube/SVE PODGORICA

- Brena u posljednje vrijeme trpi užasan pritisak javnosti, pojavljuje se raznorazne priče o njenom lošem finansijskom stanju, ali ona se ne tangira pretjerano oko toga. Zna šta je istina, pa ne želi da se bavi demantovanjem priča. Upravo iz tog razloga, ne želi da otkriva na šta troši novac, a nikako joj ne bi prijalo da se sazna da je kupila stan u Budvi u jednoj od najskupljih zgrada - otkriva izvor.

(Novi.ba/Alo.rs)

Ne propustite