KARLEUŠA SE KAJE KAD VIDI ŠTA PROPUŠTA? Vranješ kupuje ogromnu vilu od MILION eura? Luksuz koji BODE oči!

Show
KARLEUŠA SE KAJE KAD VIDI ŠTA PROPUŠTA? Vranješ kupuje ogromnu vilu od MILION eura? Luksuz koji BODE oči!
.

Ognjen Vranješ prije dva mjeseca iz Belgije, gdje je igrao fudbal za Anderhalt, vratio se za Atinu, a sad već kupuje vilu sa pogledom na more.

vranjes1

Foto: Instagram

Fudbaler koji je u žižu javnosti dospio nakon afere s malom od velikog skandala - Jelenom Karleušom, odlučio je da se skući u Grčkoj, gde je i ranije živio, dok je igrao za tamošnji FK AEK. 

vranjesig

Foto: Instagram

U voljenu klub se navodno vratio na velika vrata i sada definitivno želi da tamo svije porodično gnijezdo. 

- Ognjen je riješio da promijeni život iz korena. Nema više ludovanja, smirio se i odlučio da se posveti karijeri, ćerki i sebi. Grčka je njegova omiljena zemlja gdje ima dosta prijatelja. Jedan od njih mu je predložio da kupi vilu na obali mora. Ideja mu se dopala i već je angažovao agenciju za prodaju nekretnina, koja radi na tome da mu pronađe dom po njegovoj želji. Ognjen odlično zarađuje i u planu mu je da kupi kuću kojoj pogled puca na more. Važno mu je da ima minimum pet spavaćih soba, jednu dječju za njegovu nasljednicu, veliki dnevni boravak, dva kupatila, ogromnu terasu - priča izvor i tvrdi da je Vranješ spreman da za ovu investiciju da čak i milion eura. 

vranjesig2vranjesig2

Foto: Instagram

- Smatra da je to pametno uložen novac. Vila koju kupuje je skupa, ali će mu se svaki euro uložen u nju isplatiti. On voli da uživa, a lokacija, koju bira, važi za jednu od najlepših u Atini. Eto, Jelena da je bila pametna, uživala bi sa njim, kao što i jeste uživala dok su bili zajedno, jer joj je on ispunjavao sve želje i kupovao razne krpice. Još je slobodan strijelac, od afere sa JK nije imao nijednu djevojku. Sada mu je važno da do kraja septembra kupi vilu, a onda će organizovati žurku za pamćenje, o čemu će svi mediji da bruje, posebno u Grčkoj, gdje se svakoga dana piše o njemu - završava izvor. 

jelena-i-vranjes

Foto: Instagram

Ovim povodom Vranješ se nije oglašavao u javnosti. 

vranjes

Foto: Instagram

(Stars)

Ne propustite