OBJAVLJEN SPISAK OD 21 UČESNIKA ZADRUGE, KAD SU VIDJELI NJENO IME NA PAPIRU FANOVI OSTALI U ŠOKU: Ova prezgodna glumica ulazi u reality, kakvo iznenađenje!

Show
OBJAVLJEN SPISAK OD 21 UČESNIKA ZADRUGE, KAD SU VIDJELI NJENO IME NA PAPIRU FANOVI OSTALI U ŠOKU: Ova prezgodna glumica ulazi u reality, kakvo iznenađenje!
,

Lidija Vukićević, Sandra Afrika i Ana Korać, biće glavne zvijezde treće sezone rijalitija "Zadruga", koja 6. septembra startuje na "Pinku".

Legendarna Violeta Popadić iz "Boljeg života" uveliko pregovara sa čelnicima "ružičaste televizije" oko svog učešća. Osim nje, ponudu za treću sezonu dobile su i  starleta iz Ivanjice, kao i fok pjevačica, koja je do sada često bila članica žirija u "Zadrugoviziji". 

zadrugaa

- Lidija je i ranije dobijala pozive za učešće u raznim šou-programima, ali je sve redom odbijala. Ovoga puta dobila je tu mogućnost da sama odredi uslove pod kojima će ući u "Zadrugu 3". Ponuđeno joj je i da ne mora sve vrijeme da boravi sa ostalim učesnicima, da može da ide na spavanje kada god poželi, kao i da u Šimanovcima ima posebne odaje, gdje može da se osami kad god da poželi - priča izvor za "Hit Informer" i dodaje:

lidijaig1

Foto: Instagram

- Kad su je kontaktirali sa "Pinka", najprije im je rekla da nije zainteresovana. Međutim, kada su joj naglasili da će imati brojne privilegije, Lidija je počela da se nećka. Pažljivo je saslušala sve što su joj rekli, ali je ostalo da detaljnije o svemu prodiskutuju kad se bude vratila sa odmora.

lidija

Foto: Instagram

U sličnoj dilema je i Sanda Afrika. Iako ima mnoog zakazanih nastupa unapred, njen menadžer pregovara sa producentima "Zadruge" da u nekom trenutku uđe u Pinkov šou barem na dvije nedjelje.

sandra-afrika

Foto: Instagram

- Ništa još nije precizirano sa njom jer su vlasnici Pinka Željko i Milica Mitrović trenutno na odmoru. Tek kada se vrate u drugoj polovini avgusta, nastaviće da razgovaraju sa Sandrom na temu njenog honorara i uslova.

I Ana Korać je na korak od toga da i treći put uđe u "Zadrugu". Sada su prohtjevi veći, a jedan od obaveznih uslova jeste da sa njom u šou uđe i njen dečko David Dragojević. Postoji velika šansa da tamo bude i Davidov brat Dejan.

ana-korac-david-dragojevic-2ana-korac-david-dragojevic-2

Foto: Instagram

- Ljudi vole zamršene porodične priče. Sjetite se samo Subotića iz Kaluđerice! David i Dejan dugo nisu pričali, sad su se pomirili, i publici bi sigurno bilo zanimljivo da vidde kako će se njihov odnos dalje razvijati. Sa Dejanom bi u "Zadrugu 3" ušla i njegova žena Dalila, nekadašnja pobjednica "Parova" - otkriva sagovornik.

Kako je do početka "Zadruge" ostalo nešto manje od mjesec dana, polako se kompletira spisak učesnika. Šuška se da će se 6. septembra u Imaginarijum useliti Nataša Šavija, Ivana Stamenković Sindi, Zoki Šumadinac, pobjednik "Velikog brata" Darko Spejko, Nenad Čanak, Jelena Jevremović, Katarina Živković, Jelena Kostov, Dragan Marinković Maca, Tamara Đurić... A tu će biti i neki od starih učesnika: Mina Vrbaški, Jelena Krunić, Eleonora Miljković, Filip Đukić, Marija Ana Smiljanić... Sve ukupno, zajedno sa Lidijom, Afrikom, Anom, Davidom, Dejanom i Dalilom - spisak od 21 učesnika.

Ne propustite