KOD MUSTAFE JE UŽIVALA U LUKSUZU, A SADA... Emina Jahović se iselila iz kuće bivšeg muža! Više nema 3 pomoćnice, a šokiraćete se kada čujete GDJE sada živi!

Show
KOD MUSTAFE JE UŽIVALA U LUKSUZU, A SADA... Emina Jahović se iselila iz kuće bivšeg muža! Više nema 3 pomoćnice, a šokiraćete se kada čujete GDJE sada živi!
.

Pjevačica Emina Jahović nedavno je napustila porodični dom u Istanbulu u kojem je živjela sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom i sinovima Jamanom i Javuzom. 

Iako se od pjevača razvela prije skoro dvije godine, ona je do sada boravila u toj kući. Emina sada živi sa djecom u novoj kući u komšiluku, pa dječaci mogu često da se viđaju sa ocem.

emina-jahovic-instagram1-1000x0

Foto: Instagram

- Emina i Mustafa su se nakon razvoda dogovorili da on ostane u kući u kojoj su živeli sa djecom, a da se ona sa sinovima preseli u novi dom kada nađe odgovarajući prostor. Pjevačica je prije nekoliko mjeseci našla kuću u komšiluku jer joj taj kvart odgovara, ali nije mogla odmah da se preseli. Opremanje novog doma i sama selidba je potrajala, pa se tek nedavno preselila. Mustafa nije pravio problem što se zadržala više nego što je dogovoreno. Emina i sinovi su prezadovoljni novim domom, a dječaci posebno, jer im je tata blizu, pa mogu često da ga viđaju - navodi izvor blizak pjevačici za “Blic”.

emina-jahovic

Foto: Instagram

Nova Eminina kuća je manja od prethodne, ali ništa manje nije luksuzna.

- Da se razumijemo, sadašnji dom je manji od prethodnog, ali je i ovaj veliki i odiše luksuzom i glamurom. Emina ga je opremila najskupljim i najsavremenijim namještajem, kuća sadrži dnevni boravak, kuhinju i nekoliko spavaćih soba. Ima prostrani balkon, u jednom kupatilu je džakuzi, a u dvorištu se nalazi i bazen.

emina-jahovic-selfiemina-jahovic-selfi

Foto: Instagram

Ona se pošteno istrošila kako bi opremila novi dom, ali vrijedelo je jer izgleda kao iz magazina - priča sagovornik dobro upućen u privatni život pjevačice.

- Tačno je da ću živjeti u dijelu grada koji je blizu onog gde je sada Mustafa, ali to nije zbog moje želje da živim pored njega već se jednostavno radi o rejonu u kome se mi krećemo. Mustafu mogu da vidim kad god hoću, to nije nikakav problem - rekla je Emina za “Gloriju” i otkrila da će imati manju pomoć u novoj kući:

emina-jahovic-instagram-1000x0emina-jahovic-instagram-1000x0emina-jahovic-instagram-1000x0

Foto: Instagram

- Prethodna kuća je prelijep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živjeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu. Nova kuća je kompaktnija, skladnija, iako nije mnogo manja od stare - izjavila je Jahovićeva.

emina-jahovic-mustafa-sandal-instagram

Foto: Instagram

Pjevačica je odbila da komentariše selidbu u novi dom jer se trenutno odmara sa sinovima u turskom mondenskom letovalištu Gjodžeku.

(Novi.ba/Blic.rs)

Ne propustite