URNEBESNO: Dugo nismo vidjeli nešto zabavno kao istup ove cure koja priča o Bandiću, Kolindi i hrvatskoj politici

Region
URNEBESNO: Dugo nismo vidjeli nešto zabavno kao istup ove cure koja priča o Bandiću, Kolindi i hrvatskoj politici
.

Danas je Međunarodni dan mladih pa je novinarka N1 televizije odlučila u centru Zagreba ispitati mlade što misle o politici. Naletjela je tako na jednu mladu curu koja joj je iznijela niz zanimljivih stavova pa nam se učinilo zgodnim prenijeti ih.

Novinarka ju je, recimo, pitala zašto mladi nisu toliko involvirani u politiku i misli li da su dovoljno politički obrazovani. Rekla joj je kako misli da nisu, a zatim dodala kako je politika, po njoj, “danas živi lopovluk”.

cura-840x530

Na pitanje zašto tako misli, rekla je da je država prelijepa, ali da je pokradena i da je to veliki problem. Kaže kako ona svoje mladenačke potencijale iskorištava obrazovanjem i učenjem jezika.

ŽELI SE ZAPOSLITI KOD "SVOG BANDIĆA"

Novinarka ju je pitala i studira li nešto, na što je ona odgovorila kako studira javnu upravu i da se nada da će jednog dana raditi u državnoj firmi. “Da, zaposlila bih se u državnu firmu, kod svoga Bandića”.

Na komentar novinarke kako je malo prije toga rekla da je politika kriminal, cura je, citiramo, rekla ovako: “Pa dobro, ja Bandića stvarno uvažavam kao osobu jer mislim da je doprinio gradu. Nema čovjeka koji jednostavno nije bar nešto pokrao u državi, ali smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih se htjela kod njega nekako zaposliti danas, sutra, kad završim fakultet”.

Novinarka je komentirala kako je to ona stara “ukrao je, ali je svima dao”, na što se cura zahihotala i složila. Rekla je i kako će svoj glas na predsjedničkim izborima dati Kolindi jer je “na strani žena”. Cura je, ne posve neočekivano, postala hit na Twitteru, a snažno sugeriramo da niže pogledate cijeli njen istup.

Matea Dominiković on Twitter

Tko kaže da mladi nisu zainteresirani za politiku? Neki će reći zbog partikularnih interesa... #danmladih https://t.co/KYf1OKplIh

Novi.ba/Telegram

Ne propustite