(FOTO) NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA: Slavna tenisačica je još u rujnu prošle godine imala 120 kilograma zbog čega ju je bilo sram izaći iz kuće, a danas je tu kilažu prepolovila

Tenis
(FOTO) NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA: Slavna tenisačica je još u rujnu prošle godine imala 120 kilograma zbog čega ju je bilo sram izaći iz kuće, a danas je tu kilažu prepolovila
.

Slavna bivša australska tenisačica srpskog porijekla Jelena Dokić u karijeri je zaradila skoro četiri i pol milijuna dolara, a nakon što je ušla u igračku mirovinu ostala je u sportu kao trenerica i komentatorica, a počela se baviti i pisanjem knjiga, te držanjem raznih motivacijskih govora.

screenshot-4
Jelenu na Instagramu prati skoro 24.000 fanova i izgleda kao da uživa u mirovini. Ipak, nije sve teklo tako glatko za 36-godišnju sportašicu.

screenshot-7

Nakon što se oprostila od profesionalnog tenisa i prestala se baviti sportom na visokoj razini, počela se i nezdravo hraniti pa je u jednom trenutku imala čak 120 kilograma.

screenshot-6

Na toj kilaži je bila i u rujnu prošle godine, a komentari na društvenim mrežama bili su toliko odurni da je Jelenu bilo sram izaći u javnost.

screenshot-5

Odlučila je svoj život promijeniti iz korijena i vratiti figuru koju je imala za vrijeme igračkih dana, a svoj napredak je odlučila podijeliti i s fanovima na društvenim mrežama.

screenshot-3

Kao konačni cilj postavila si je 66 kilograma, a izgleda da je u tome uspjela. Fanovi ju obasipaju pohvalama i pozitivnim komentarima, a mnogi su zaključili kako izgleda još bolje nego kada se aktivno bavila tenisom.

screenshot-8

Jelena je tako postala i motivacija za brojne fanove koji i sami muku muče s kilažom i pokazala kako je sve moguće.

screenshot-9

Njezina transformacija je nevjerojatna...

Novi.ba/100posto

Ne propustite