"Zadnjih godinu radim u jednoj firmi i dobro mi ide. Upoznavao sam se sa kolegama koleginicama i sve sve je išlo kako treba, do prije jedno 5 mjeseci..."

Kiosk
"Zadnjih godinu radim u jednoj firmi i dobro mi ide. Upoznavao sam se sa kolegama koleginicama i sve sve je išlo kako treba, do prije jedno 5 mjeseci..."
.

Zadnjih godinu radim u jednoj firmi i dobro mi ide. Upoznavao sam se sa kolegama koleginicama i sve sve je išlo kako treba, do prije jedno 5 mjeseci.

posao

Imam tu jednu koleginicu koja je lijepa mlada zgodna. Počeli smo da se kuckamo na poslu, drugarski to su bilo fore šale izvale svake vrste. Vidjeli smo se poslije posla 2 puta i bilo mi je baš prijatno i iznenadio sam se koliko mi je ona prijala u tom momentu.

ljubav3

Ništa nismo radili samo smo pričali popili koje pivo i toliko. Međutim svako naredno viđanje je bilo intimnije i intenzivnije do momenta dok se nismo poljubili, od tada je nastala mala tenzija i nije opušteno kao ranije. Meni marak, što se nje tiče ne znam jer ne govori često o tome a i kad bi trebalo, samo se nasmiješi i promijeni temu. Trebalo bi da napomenem da imam djevojku skoro 5god i da nikad za to vreme nisam pogledao ni jednu drugu.

prevara

Sad sam u ćorsokaku jer već sam povrijedio dugogodišnju djevojku a sa kolegenicom ne znam na čemu sam jer i ona ima nekog momka s kojim navodno nije zajedno...

 

 

PREVARA JE TEŠKA USVAKOJ SITUACIJI,  a pročitajte ispod ispovijest još jednog muškarca koji se našao u sličnoj situaciji

----->>>>

 

"Napravio sam grešku prije braka. U braku sam sa jednom prelijepom ženom već 10 godina, imamo jednu prekrasnu kćerku i baš nam je lijepo. 

5ce5b7a2-2230-4722-a643-08f50a0a0a64-sad-man-690x480

Sjećam se, još davno prije, da smo ludovali, zabavljali se. Došlo je i to vrijeme, zaručio sam je, ona je rekla “Da”. Bio sam presrećan momak.

sad-man

Prošlo je nekoliko mjeseci i već smo se spremali za naše vjenčanje. Bio je to dan prije svadbe. Izašao sam sa drugarima u neku kafanu, tamo smo slavili što se sutradan ženim, bili su srećni zbog mene. 

sad-man-613371

Malo se to i omaklo, zapili smo se previše. Kasnije prišla mi je jedna devojka, bila je malo mlađa od mene. 

Ispričao sam joj kako se sutra ženim, čestitala mi je na tome. Kasnije smo završili kod nje u stanu, ljubeći se, ali ništa dalje od toga.

sad-man

Nisam se osjećao nimalo krivo zbog toga. Ujutro sam se probudio oko 6 sati. Ona je već skuhala kafu i napravila mi doručak. Rekla mi je da požurim kući i da obučem odijelo. 

sad-man

I sjećam se, na izlasku iz stana kako mi je rekla “Srećno u braku, čuvaj svoju ženu i voli je, vidim da si dobar čovjek i vjerujem da ćete uspeti”. Samo sam pocrvenio i otišao. "

young-handsome-sad-man-sits-in-car-on-place-for-driver-and-thinks-r7a56dxze-thumbnail-full08

Ne propustite