Već dvije godine varam suprugu: To je situacija u kojoj nema gubitnika. Mogu istraživati svoje želje drugdje i stoga biti pažljiviji kod kuće, a ujedno sam manje uzrujan zbog neispunjenosti. Ne tražim ljubav. Riječ je samo o hedonističkom...

Kiosk
Već dvije godine varam suprugu: To je situacija u kojoj nema gubitnika. Mogu istraživati svoje želje drugdje i stoga biti pažljiviji kod kuće, a ujedno sam manje uzrujan zbog neispunjenosti. Ne tražim ljubav. Riječ je samo o hedonističkom...
.

Josh se ispovjedio britanskom The Sunu, no nije im htio otkriti svoje prezime. Koristi online servis Ashley Madison za upoznavanje ljudi u ozbiljnim vezama ili braku. Priznaje da je u braku osam godina, ali tijekom posljednje dvije godine imao je seksualne odnose sa šest žena.

prevara-u-vezi-pravara-u-braku-prevario-me-je-opristiti
Kazao je da je suprugu prvi put prevario s kolegicom na poslu te da je za njega to iskustvo bilo oslobađajuće. Uvjeren je da se zbog toga njegov odnos sa suprugom od ustaljenog naglo poboljšao, a on je postao manje frustriran.

567997-alimentcije-prevara-shutter-ls
Josh je u tridesetim godinama i živi u Ujedinjenom Kraljevstvu. Objasnio je kako su njegove afere pripomogle tome da se dinamika kod kuće naglo poboljša, te je zaključio da nevjera ima pozitivan učinak na njegov život.

Servis Ashley Madison reklamira se kao vodeći za afere, a ima više od 54 milijuna članova. Slogan im je "Život je kratak. Imajte aferu".

Josh tvrdi da njegov seksualni nagon nije usklađen s onim njegove supruge, iako je jako voli, pa se zato okrenuo servisu kako bi malo začinio život.

prevara

- To je situacija u kojoj nema gubitnika. Mogu istraživati svoje želje drugdje i stoga biti pažljiviji kod kuće, a ujedno sam manje uzrujan zbog neispunjenosti. Ne tražim ljubav. Riječ je samo o hedonističkom erotskom užitku te kako si možemo uzajamno omogućiti bolja iskustva u ovom životu - kazao je novinarima.
Dodao je kako je s nekim ženama u krevetu radio stvari koje sa suprugom nikad ne bi.

- Da, riječ je o seksu, ali mnogo je kompliciranije od susreta s nepoznatom ženom. Puno je razvijenije od toga - tvrdi on.

prevara-2

Smatra kako bi supruga bila posve shrvana kad bi doznala za njegovo šaranje, no za sad im je veza puno bolja. Njegova taktika na servisu svodi se na pristupanje ženama koje poziva na piće, a zatim se s njima viđa neko vrijeme dok im seks ne postane bolji. U prosjeku se s njima susreće jedanput na mjesec, a najduža afera trajala je devet mjeseci. Nikad ne prenoći kod njih, ali ironično - kaže kako voli stvoriti ugođaj povjerenja.

ljubavnica
Uvijek briše poruke s telefona kako ih supruga ne bi pronašla, te često ide u duge šetnje nakon susreta s ljubavnicom kako bi ishlapio miris njezinog parfema. Kaže da se lako nosi s krivnjom kad je doma i oko djece, jer je kod kuće ipak drugačija osoba. Sa suprugom je pažljiviji, a priznaje kako mu ne bi smetalo kad bi i ona imala ljubavnike sve dok nije riječ o ozbiljnijoj vezi. Nada se da će dostići fazu u kojoj mu druge žene neće biti potrebne, no za sad je zadovoljan što uspije pronaći zajedničke interese s drugima.

Novi.ba/24hr

Ne propustite