Dnevni horoskop za 13. avgust, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Bikovi će se zaigrati maštarijama, Djevice će trebati poraditi na duhovnosti, dok će Ribe biti prepune konstruktivne energije...

Horoskop
Dnevni horoskop za 13. avgust, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Bikovi će se zaigrati maštarijama, Djevice će trebati poraditi na duhovnosti, dok će Ribe biti prepune konstruktivne energije...
.

Dnevni horoskop za 13. kolovoza, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Bikovi će se zaigrati maštarijama, Djevice će trebati poraditi na duhovnosti, dok će Ribe biti prepune konstruktivne energije...

horoskop

Pogledajte šta očekuje ostale znakove zodijaka.

OVAN

ovan

Danas biste mogli biti spremni započeti novi projekt vezan uz vašu budućnost. Ipak, mogli biste naletiti na nepredviđene probleme prije nego se ozbiljno uhhvatite posla. Današnji Mjesec daje vam mogućnost napretka, ali nedostatak vremena koji vam je potreban mogao bi vas natjerati na ponovno razmatranje prošlih odluka. Nemojte zamijeniti znak opreza sa znakom stopa. Pogledajte u oba smjera i hrabro idite dalje.

BIK

Mjesec vas tjera na razmišljanje o stvarima oko kojih inače ne razbijate glavu. Uzbuđeni ste zbog novih ideja koje vam dolaze na pamet te istovremeno gubite smisao za praktičnost. Ne morate nigdje putovati kako biste doživjeli svoje snove. Već i samo učenje stranog jezika ili proučavanje neke druge kulture zadovoljit će potrebe vašeg uma za nepoznatim.

BLIZANCI

blizanci

Današnji Mjesec pokazuje vam novi smjer koji biste voljeli da se dogodi u vama najvažnijim vezama u životu. Ni jedna veza nije savršena, ali vaša želja za učenjem kako poboljšati svoj pristup postaje pravo tlo na kojem se možete razviti. Što više budete u doticaju sa svojim unutarnjim ja i vaš osobni razvoj će teći kvalitetnije, a s njime i odnos s osobama oko vas.

RAK

rak

Mjesec vas podsjeća kako vaše zdravlje počinje od osobnih odluka. Mogli biste odlučiti popraviti svoju prehranu izbacujući nešto što nije zdravo ili barem smanjiti s masnom hranom. Upamtite kako promjene ne moraju biti preko noći, ali moraju doći. Idite korak po korak kako biste tijel privikli na novu vrstu prehrane.

LAV

lav-horoskop

Bavite li se sportom, danas je idealan dan da ga iskoristite kao ispušni ventil. Mjesec će vam pomoći zaboraviti sve vaše brige ako se posvetite odabranom sportu punom snagom i umom. Iako će vam najviše koristi donijeti fizička aktivnost, sve što vam dozvoljava spontanost za vas je zdravo.

DJEVICA

Mjesec osvjetljava vašu IV. Kuću duhovnosti. Mogli biste osjetiti veliku želju uroniti u svoju prošlost te vratiti misli koje su vam danas vrlo važne. No te iste misli će vam vjerojatnije biti  više frustrirajuće nego utješne. Fokusirajte svoje namjere na budućnost jer će vam to biti puno korisnije od trošenja energije sanjareći o svojoj prošlosti.

VAGA

vaga-0

Dugi razgovori s bliskim prijateljem ili rodbinom mogli bi vam pomoći u rješavanju nekih ozbiljnih problema, ali ne mora značiti da će biti i rješenje istih. Ipak, ulazak u takav razgovor sigurno će vam dobro doći te vas obogatiti novim idejama kako biste postigli svoje ciljeve. Jednom kad odaberete svoj put morat ćete dobro zapeti kako biste postigli svoj cilj.

ŠKORPION

Današnji Mjesec ohrabruje vas na izlazak iz vaše sigurne zone u tolikoj mjeri da biste mogli izgubiti ravnotežu. Postavljanje ciljeva koji vas vode naprijed i omogućavaju vam uspjeh dobra je strategija koja će vam pomoći u napredovanju u svim područjima vašeg života. Idite polako jer prevelike promjene su nemoguće za izdržati bez posljedica.

STRIJELAC

strijelac

Taman kad Mjesec da pozitivan ton vašem danu, njegov prelazak mogao bi promijeniti u trenu vaša očekivanja. Željni ste učiniti nešto uzbuđujuće, ali lakše vam je maštati o velikim avanturama nego se stvarno pokrenuti i učiniti nešto. Dobit ćete ono što želite ne budete li očekivali više nego što zaslužujete.

JARAC

jarac

Iako današnji Mjesec pada u vašu XII. Kuću završetaka, važnije vam je što ćete započeti nego što se već događa. Nemojte se žuriti tvrdoglavo u nove projekte, jer vam mjesečev ulazak u vaš znak donosi ozbiljne brige oko vaših nedavnih osluka. Ipak, nema razloga zašto ne biste uveli neke promjene u svoj život. Razmislite dobro o svim mogućnostima koje su vam otvorene i onda izaberite najbolju.

VODOLIJA

Uhvatili su vas blagdanski osjećaji te ste u razmišljanju s kim i kako ćete ih provesti. Mjesec podiže tu želju, ali njegov popodnevni prelazak mogao bi vas natjerati na sumnju u neke svoje prijašnje odluke. Mogli biste pomisliti kako ste umiješali previše ljudi u svoje planove te se obvezali na više druženja nego što imate vremena. Nemojte danas razbijati glavu time. Sljedećih nekoliko dana imate vremena prilagoditi svoje odluke na vrijeme.

RIBE

ribe-3

Kako dan protiče osjećat ćete sve ozbiljnije, ali te teške misli će vas proći taman do vikenda, pogotovo ako se spremni zapeti na poslu kako biste završili sve svoje poslove na vrijeme. Srećom, imate dovoljno energije i želje pa možete ispuniti sve što trebate. Nemojte žaliti ako propustite neku zabavu radi posla. Dobra i zabavna vremena za vas tek dolaze.

Novi.ba/Metro/Foto:Wikimedia

Ne propustite