VANREDNO STANJE, SRBIJU ČEKA BESANA NOĆ, TRAŽI SE UBICA: Policija na nogama, situacija postala još DRAMATIČNIJA!

Aktuelno
VANREDNO STANJE, SRBIJU ČEKA BESANA NOĆ, TRAŽI SE UBICA: Policija na nogama, situacija postala još DRAMATIČNIJA!
.

Policija je danas zatekla tijelo Raje Kazimirovića (72) na traktoru, njegove majke Dragice (93) u dvorištu, a nešto dalje od nje i tijela Rajine sestre Ljubinke i još jedne žene.

Na salašu porodice Kazimirović u Jabukovcu kod Negotina dana su oko 14 časova pronađena četiri leša, a istražitelji sumnjaju da je glavu porodice i tri žene ubila nepoznata osoba za kojom se traga!

Prema nezvaničnim informacijama, na traktoru u dvorištu policija je zatekla tijelo Raje Kazimirovića (72), nešto dalje leš njegove majke Dragice (93), a kod šupe na istom imanju tijela njegove sestre Ljubinke Oprikić (76) i izvjesne Dragane, za koju se sumnja da je kćerka Kazimirove sestre Ljubinke.

U Jabukovcu je trenutno opsadno stanje i helikopteri konstantno nadleću ovo selo kod Negotina.

Kako se nezvanično saznaje, policija traga za kriminalcem iz Brze Palanke koji je nedavno izašao iz zatvora u kojem je služio višegodišnju kaznu.

Prema riječima mještana, u posljednje vrijeme su ga viđali u ovom selu, a navodno su ga se prilično i plašili jer je bio osuđivan za sve i svašta, a i samim izglednom uliva strah u kosti.

Put koji je udaljen nekoliko metara od mjesta zločina, policija drži pod strogom opsadom. Nikome nije dozvoljen ni prolaz, ni prilaz.

Takođe, policija intenzivno traga za izvesnim Markom kako bi ga saslušali, ali zasad niko ne zna gdje se ovaj muškarac nalazi.

U selu Jabukovac trenutno se nalaze specijalci iz Beograda koji rade na rasvjetljavanju ovog strašnog zločina. U toku je potraga i za još jednim osumnjičenim, čiji identitet, za sada, nije poznat.

Ne propustite