OTKRIVENA VELIKA PREVARA: Zbog Zadruge će morati da reaguje policija

Aktuelno
OTKRIVENA VELIKA PREVARA: Zbog Zadruge  će morati da reaguje policija
.

Ovome se niko nije nadao!

zadruga
Povodom prevara na društvenim mrežama i osoba koje su na Instagramu i Facebooku sa lažnih profila ”Zadruge” pisali anonimnim ljudima, predstavljajući se kao Veliki šef i obećavali učešće u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima biće podnijete prijave nadležnim organima.

zadruga1

Naime, sa lažnih profila od anonimnih ljudi tražilo se da obavljaju različite zadatke, kao i da svaki snime i pošalju na isti lažni profil, nakon čega im je obećavano učešće u ”Zadruzi 3”

zadruga

-Došlo je do brojnih zloupotreba od strane nepoznatih osoba koje su se sa lažnih profila na Instagramu i na Facebooku predstavljele kao ”Veliki šef” i ljudima obećavale učešće u ”Zadruzi 3”. Televizija Pink se ovim putem ograđuje od ovakvih postupaka pojedinca i oštro ih osuđuje i svi lažni profili koji se bave ovom vrstom prevara biće prijavljeni nadležnim organima.

zeljko-mitrovic-1-sdilustracija

Jedini način da neko ko je anoniman uđe u ”Zadrugu 3” jeste da zaprati jedini zvanični profil Željka Mitrovića koji je verifikovan – zeljkomitrovic, a potom pošalju mail sa svojom biografijom i fotografijom na mail adresu zadruga@pink.co.rs – navodi se u zvaničnom saopštenju TV Pink povodom ovih nemilih događaja.

mitrovic-zeljko

Ne propustite