FRANCUZ BAŠ NE VOLI ĐOKOVIĆA: Čak i ako Novak osvoji više grend slem trofeja Rodžer će biti najbolji svih vremena!

Tenis
FRANCUZ BAŠ NE VOLI ĐOKOVIĆA: Čak i ako Novak osvoji više grend slem trofeja Rodžer će biti najbolji svih vremena!
.

Direktor turnira u Marseju Žan Fransoa Kožol, koji je nedavno priznao da su mijenjali podlogu na truniru samo zbog Rodžera Federera, još jednom je javno pokazao koliko obožava Švajcarca.

4941-nolerafa4-f

Francuz se priključio debati ko je najbolji svih vremena, Novak Đoković, Rafael Nadal ili Rodžer Federer, a on nema dilemu. Kožol ne smatra da bi jedan od ključnih faktora trebalo da budu grend slem titule.

Federer ima 20, a Nadal 18, a Đoković 16 najvećih trofeja, međutim, naš as ima dovoljno vremena da nadmaši i Švajcarca i Španca.

- Niko nikada neće biti poput Federera. On je jedinstven. Čak i ako Đoković osvoji više grend slem trofeja od Rodžera, on će i dalje biti najbolji teniser ikada - kazao je Francuz i bez sumnje razbjesnio navijače prvog tenisera svijeta.

265688-nole-1-f

Takođe, ozbiljno je nagazio teniserke. Ne smatra da bi trebalo da zarađuju kao muškarci.

- Muškarci bi trebalo da zarađuju više od žena. Zahtjevi za TV reklamr tokom muških mečeva su mnogo veći nego kod ženskih. U prošlosti je ženski tenis bio kvalitetniji. Bile su tu Serena Vililijams, Marija Šarapova, Kris Evert...Danas je drugačije, konfuznije. Tri godine sam vodio ženski turnir, dovido vrhunske igračice i uvijek sam gubio mnogo novca - rekao je Kožol.

Novi.ba/Informer

Ne propustite