DŽAK PARA ZA NOVAKA I RAFU! Srbin i Španac igraju egzibicioni meč u Katahstanu!

Tenis
DŽAK PARA ZA NOVAKA I RAFU! Srbin i Španac igraju egzibicioni meč u Katahstanu!
.

Novak Đoković i Rafael Nadal trebalo bi da odigraju egzibicioni meč u Kazahstanu, saopštio je tamošnji Teniski savez

Teniski savez Kazahstana, kako prenosi britanski Express, tvrdi da će Nadal i Đoković odigrati humanitarni meč 24. oktobra na "Barys Arena" stadionu koji prima 11.578 gledalaca u Nur-Sultanu u Kazahstanu.

4941-nolerafa4-f

Foto: Reuters

Isti izvor ističe da bi duel prvog i drugog tenisera svijeta trebalo da bude jedinstvena prilika za mlade kazahstanske tenisere da nauče nešto od iskusnih legendarnih igrača.

Biće ovo nova prilika za Srbina i Španca da odigraju egzibicioni meč. Podsjećanja radi, Novak i Rafa je trebalo da odigraju egzibicioni duel prošle godine u Saudijskoj Arabiji, ali je taj okršaj otkazao Nadal zbog navodne povrede članka. Ali, i velikog pritiska zbog ubistva novinara i disidenta Džamala Kašogija u Istanbulu.  Njih dvojica je prema nekim spekulacijama tada trebalo da profitiraju po 1.000.000 dolara. Male su šanse da će Kazahstanci proći jeftinije.

screenshot-1

Foto: Twitter

Inače, ukoliko dođe do egzibicionog meča u Kazahstanu, Novak i Rafa tako neće učestvovati na turnirima u Beču i Bazelu koji se igraju u tom terminu, ali bi se vratili na ATP Tur na Mastersu u Parizu koji počinje 28. oktobra.

Novi.ba/Informer
 

Ne propustite