KONAČNO STE DOBILI PRISTANAK OD DJEVOJKE KOJA VAM SE DOPADA: Ove ideje za ROMANTIČAN SASTANAK će vam pomoći da se provedete bolje nego ikad!

Ljubav
KONAČNO STE DOBILI PRISTANAK OD DJEVOJKE KOJA VAM SE DOPADA: Ove ideje za ROMANTIČAN SASTANAK će vam pomoći da se provedete bolje nego ikad!
.

Konačno imate zakazano vrijeme i mjesto poslije više dana, sedmica, pa čak i mjeseci komunikacije, ali nemate ideju gde biste simpatiju mogli da povedete i ostavite pozitivni prvi utisak. Srećom, možete doživjeti sastanak za pamćenje bez obzira na raspoloživi budžet.

sastanak-ljubav-e1557907591345

1. Nemojte mnogo da planirate

Ključ romantike je odbacivanje planiranja, ali ne u potpunosti. Najbolja ideja je da ništa ne govorite partneru. To što će da razmišljaju o tome i da pogađaju šta ste im pripremili, samo može da im zagolica maštu i da im pojača znatiželju. Ali, ne zaboravite da program ispunite aktivnostima koje vole.

2. Kampovanje

Ako vam treba večer van grada i svakodnevne gužve, onda je priroda pravo rješenje za vas. Sa simpatijom prošetajte šumom koja je savršena za zanimljive razgovore. U sumrak, nivo romantike pojačajte sa logorskom vatrom, izvrnite se na leđa i posmatrajte zvijezde.

setnja

3. Karaoke večer

Svi cijene dobru muziku, pogotovo ako je pjeva voljena osoba. Idite na sastanak u karaoke bar. Ne treba vam dobar glas, samo mala publika da vas podrži dok srce ostavljate na bini.

4. Koncerti

Koncert omiljenog benda vaše simpatije zasigurno će učiniti da pleše cijelo veče. Ako ne vole gužvu, uvijek postoje svirke u lokalnom pabu i kafiću.

5. Večera kod kuće

Ovo je napor koji se računa, pa se potrudite i skuvajte obrok u intimnoj kućnoj atmosferi. Možete da predložite da kuvate zajedno, pa tako napravite savršeno jelo jedno drugom. Možete dodati i svijeće i buket cvijeća. Poslije večere se možete priljubiti na kauču i gledati film.

vecera

6. Razgovori i dobri prijatelji

Ako vas zamara ideja formalnog sastanka, onda svoju simpatiju možete izvesti na žurku kod prijatelja, ili je organizovati samostalno. Možete je učiniti intimnom time što ćete pozvati nekolicinu dragih ljudi i pustiti tihu muziku u pozadini. I na ovaj način možete upoznati simpatiju, bez pritiska jedan na jedan.

7. Zasmijte ih

Kažu da je smijeh najbolji lijek. Stand up večeri i komični filmovi u bioskopu su uvijek dobro rješenje.

2017-05-ljubav-i-veza-450591643

8. Istražite grad

Svaki grad uveče izgleda prelepo. Šetnja i razgledanje lokaliteta, ili posjeta nekom krovu i pogledu na grad može predstaviti idealan začin vašem sastanku.

Novi.ba/Telegraf

Ne propustite