IMA OGROMNE PRIRODNE GRUDI, OVOLIKE JOŠ NISTE VIDJELI: Zbog njih ne može naći pravi grudnjak, a ovo je njen NAJVEĆI PROBLEM!

Kiosk
IMA OGROMNE PRIRODNE GRUDI, OVOLIKE JOŠ NISTE VIDJELI: Zbog njih ne može naći pravi grudnjak, a ovo je njen NAJVEĆI PROBLEM!
.

Sitne je građe, a ima prirodne velike grudi od kojih ima bolove u leđima...

Ono što bi mnoge žene razveselilo, za Natalie Donnan (21) iz Kilmarnocka u Škotskoj je noćna mora. Sitne je građe, a ima prirodne velike grudi od kojih ima bolove u leđima, teško joj je pronaći adekvatni grudnjak, a muškarci je, kaže, ne shvataju ozbiljno.

Kaže da joj grudi smetaju i željela bi da su manje. Problem joj je i odlazak u teretanu kao i duge šetnje. Kada prolazi ulicom muškarci joj često svašta dobacuju i vrlo joj je neugodno zbog toga, prenosi 24sata.hr.

0-pay-big-boobs-ruined-life

(Foto: The Sun)

- Uništile su mi život na mnogo načina. Otežavaju mi pronalazak dečka koji bi zaista mario za mene. Kada koristim aplikacije za upoznavanje, stalno dobivam komentare vezane za moje grudi. To nije vrsta pažnje koju želim i osjećam se poniženo- kazala je ova majka jednog djeteta koja je nekada radila kao domaćica na brodovima.

14635684-7127355-image-a-15-1560240746161

(Foto: The Sun)

0-big-boobs-ruined-life

(Foto: The Sun)

Kaže da često čuje komentare drugih djevojaka da bi voljele imati velike grudi kao ona.

Pokušava na internetu sakupiti 5000 funti koliko stoji smanjivanje grudi, zamolila je neznance da joj pomognu uplatom donacija.

5cc44976c5ff8ce03c8a

(Screenshot)

- Osjećala bih se ugodnije sama sa sobom jer bi mi to omogućilo normalniji život, život bez boli, zaključila je Natalie.

Ne propustite