"Od Nove godine se zabavljamo, baš smo se zavoljeli. Prošli vikend sam trebao kod mojih na selo i ona se ponudila da me odveze i da upozna moje roditelje"

Kiosk
"Od Nove godine se zabavljamo, baš smo se zavoljeli. Prošli vikend sam trebao kod mojih na selo i ona se ponudila da me odveze i da upozna moje roditelje"
.

Od Nove godine se zabavljamo, baš smo se zavoljeli.

split-nova-godina-1

Prošli vikend sam trebao kod mojih na selo i ona se ponudila da me odveze i da upozna moje roditelje.

djevojka

U startu nisam bio oduševljen tom idejom, ali nisam imao izbora.

djevojka

Ona je prava gradska cura, šminka, nokti, frizura, a moji roditelji pravi seljaci, sad nije da ih se stidim, ali bojao sam se kako će oni reagovati , pogotovo moja mama.

Izvor: clikers.org
 

BONUS ISPOVIJEST:

Mislila sam da je on čovek mojih snova, jer je uvijek bio uz mene, uvijek strpljiv, čak mi se nekad činilo da je predobar za mene. Svi su se uvijek divili koliko me voli, kako me gleda s tolikom ljubavlju. Mislila sam da uz sebe imam dečka koji nikad ni ne pomisli na drugu, i moje prijateljice su isto mislile.

5576911d-2230-42e7-bbe4-7f3eb0765237-muskarac-zena-krevet1-690x480

Prije godinu dana postalo mi je sumnjivo zašto gleda u mobilni telefon kada nisam blizu njega.  I kompjuter je koristio samo kad bih zaspala. I onda sam slučajno otkrila da je gledao slike svakakvih žena, poznanica. Našla sam i to da je registrovan na nekim nekim  portalima. Izednačila sam to s videima za muške, pokušala sam da ga razumijem. 

Prešla sam nekako preko toga, mislila sam da sam i ja kriva jer sam tih par meseci bila posvećena poslu i pod stresom. Odlučila sam da prestanem sa tim. 

ljubavnica2
I onda sam početkom ljeta slučajno otkrila da ima tajni profil na mreži gdje ima 1000 žena koje prati i gleda. Bila sam šokirana. Jednom smo pričali o tome onako usput i pravio se da o takvim stvarima ne zna ništa.

1045685-zena-ljubavnica-muz-prevara-ls

Priznao je da to traje dvije godine. Dvije godine mog života bile su laž. Barem dvije, ako i to ne laže. Kada vratim film shvatam da je više puta dok smo šetali pogledao u žene na ulici i to po nekoliko puta. 

On je vodio dvostruki život. Shvatila sam da na žene gleda kao na meso i da svaku primećuje i mašta o njoj. 

ljubavnica

Nakon užasne svađe i mog otkrića on i dalje nije obrisao profil iako sam mu rekla da to uradi. Šteta tolikog truda svih tih godina. Užasno me boli sve to. On ranije nikada nije pokazivao toliku sklonost ka ženama. 

Kako je moguće da je to tako dobro skrivao? Toliko sam povređena time, ne zato jer je gledao druge žene, nego jer je toliko glumio i jer tek sad vidim znakove koji su upućivali na to.

ljubavnica

Iselio je se prije mjesec dana, ne čujemo se, ne želim više da slušam njegove laži, ali i dalje sam strašno potresena. Ne mogu da jedem, spavam, stalno razmišljam o tome. Čini mi se da ću poludjeti.

Izvor: ekspreso.rs


Dotakao sam dno, samo dno. Ja sam bolestan, juče sam to sebi priznao napokon.

molitva-muskarac

Sjedim u bolnici za liječenje zavisnosti, zajedno sa narkomanima i alkoholičarima najvećim propalitetima. Ja, koji sam bio uzoran i odličan učenik, dobar student, dobar sin i brat. Sjedim ovde sam i odbačen od svih, roditelji ne pričaju sa mnom, sestra isto, zet me tužio, tetak pretio.

kazino-rulet-kocka-kockanje-kockarnica-1000x0

Prokockao sam sve, sve što sam imao, zadužio se kod kamatara, prodao dedinu vikendicu i prokockao, tatino auto, svakoga koga sam mogo sam prevario i svakome dugujem, čak sam počeo i da kradem da bih mogao da kockam, cijeli dan sam provodio po kladionicama i kockarnicama.

348839-dzeparos-ff

Sinoć sam uhvatio sebe da razmišljam da sebi oduzme život. Želim da se promjenim, zaista želim ovaj put. I još nešto da kažem svima , kocka je zlo...najveće zlo koje postoji, kaže vam momak koji je sve izgubio skoro i život bježite što dalje od toga.

Izvor: Ispovesti

Ne propustite