NATAŠA BEKVALAC SNIMA RIJALITI ŠOU, ISPLIVALI DETALJI OVOG PROJEKTA KOJI NIKOG NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM!

Show
NATAŠA BEKVALAC SNIMA RIJALITI ŠOU, ISPLIVALI DETALJI OVOG PROJEKTA KOJI NIKOG NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM!
.

Pop zvijezda Nataša Bekvalac riješila je da postane rijaliti zvijezda!

Kako piše "Informer", Nataša uskoro počinje da snima sopstveni rijaliti šou po uzoru na Kardašijanove. Pored Nataše, u rijalitiju će se pojavljivati njene sestre Dragana i Kristina, kao i sestričina Zoi.

s9dk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmpfn01eqv8vzdbjyweymjq0nzc4mgiwyzlmnjbhngi4odc1mtbkmmeucg5nkzmczqooaieaaq
- Nata je nedavno imala sastanak sa producentima, za početak su dogovorili snimanje 12 epizoda čiji je radni naziv "U korak sa Bekvalčevima". To će zapravo biti srpska verzija svetski poznatog rijalitija "U korak sa Kardašijanovima", u kome su se proslavile Kim, Kloi, Kortni, Kendal i Kajli Kardašijan. 
Zanimljivo je što se Natin šou neće emitovati na nekoj televiziji već samo na Jutjubu
- priča izvor "Informera" i dodaje:

a8ec199fe23613a8703aef2ca9946ba9
- Bekvalčeva je na početku bila skeptična, jer nije željela etiketu učesnice rijalitija, ali je poklekla na nangovor sestričine Zoi, kojoj je potrebna medijska pažnja, s obzirom na to da je na početku karijere. I sestra Kristina je odmah dala zeleno svjetlo jer već ima iskustva u rijalitiju (učestvovala je u "Survajveru" 2012. godine). Najstarija Dragana ne voli javno da se eksponira, ali je zbog porodice pristala da učestvuje.
Kako dalje otkriva izvor, Nata je imala jedan uslov.

nxzk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0rjn01eqv8vodm1zwiwzdy5oda1n2e1mwmxndgyzjy4oguznzuymjkuanbnkzmczqooaieaaq
- Ona je tražila da se ni u jednom kadru ne vide njene kćerke Hana i Katja, što je organizator rijalitija prihvatio.  Snimanje bi trebalo da počne već krajem avgusta - priča izvor i otkriva detalje rijalitija:

-Svaka epizoda će pratiti jedan dan porodice Bekvalac, a u centru pažnje će biti Nataša. Najviše kadrova će snimiti na njenom salašu u Čeneju, a kamere će pratiti Bekvalčeve i kako idu u spa, kod frizera, dok snimaju u muzičkom studiju, dok imaju nastupe... Ako gledanost bude velika, one se neće zaustaviti na 12 epizoda, već će rijaliti dobiti i novu, drugu sezonu, u kojoj bi mogli da se nađu i ostali članovi mnogobrojne familije Bekvalac.

Novi.ba/Informer
 

Ne propustite