ĐOKOVIĆI OTKRILI ISTINU O SVADBI NOLETOVOG BRATA "Nećemo ništa kriti, a Marko je napravio pravi izbor"

Tenis
ĐOKOVIĆI OTKRILI ISTINU O SVADBI  NOLETOVOG BRATA "Nećemo ništa kriti, a Marko je napravio pravi izbor"
.

Otac proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, Srđan Đoković, otkrio je eksluzivno ima li istine u navodima da se njegov srednji sin Marko oženio dugogodišnjom izabranicom - brazilskom dizajnerkom Leticijom Tesari i to prošle godine, kao i da su taj podatak držali u strogoj tajnosti.

screenshot-2
Foto: Instagram

- Svadba naše djece je nešto najljepše što možemo kao roditelji da doživimo i to sigurno nećemo kriti kada se desi, to je nešto zbog čega smo ponosni - objasnio je Srđan Đoković za "Blic".

foto-ras-srbija
Foto:RAS Srbija

On je također dodao da je Marko trenutno u godinama kada bi mogao da počne da razmišlja o svečanom činu, ali da se on i njegova supruga Dijana ne mješaju u odluke svojih sinova.

screenshot-4
Foto: Instagram

- Marko ima 28 godina i polako ulazi u razdoblje kada je moguće da se tako nešto desi u narednom periodu. Svakako kada se odluči na taj korak mi to nećemo kriti, već će to svi znati - poručio je Srđan i otkrio da li je porodica Đoković zadovoljna snajkom iz Brazila.

screenshot-3
Foto: Instagram

- Znate kako, ni ja nisam nikoga pitao kada sam birao za sebe, pa sam tako vaspitavao i moje sinove. Mi se nismo mješali i nećemo se mješati u njihove odabire, ali sam potpuno siguran da je Marko napravio pravi izbor - završio je Srđan.

Novi.ba/Blic

Ne propustite