"Danas neće biti proslave vjenčanja, ali ćemo slaviti iskrenost, potragu za pravom ljubavi i slušanje srca, čak i kada istina boli"

Kiosk
"Danas neće biti proslave vjenčanja, ali ćemo slaviti iskrenost, potragu za pravom ljubavi i slušanje srca, čak i kada istina boli"
.


Aleks i ja smo bili zajedno šest godina. Čim sam ga upoznala, znala sam da je on onaj pravi, i da ćemo živjeti sretno do kraja života.

tinejdzeri-ljubav
- Nisam mogla dočekati kad ću se konačno udati za njega. A onda, nekoliko sati prije svadbe, stigla je poruka koja je promijenila sve  .

Tako počinje ispovijest Kejsi iz Australije čiji se najsretniji dan pretvorio u pakao, prenosi The Sun.

angelina-vjencanica
- Stajala sam u vjenčanici i gledala u zadivljena lica mojih prijatelja i porodice.
Dan prije svadbe imala sam djevojačko veče. Bila sam s prijateljicama u hotelskoj sobi, šalile smo se i smijale, a onda sam dobila poruku na telefon.
To je zapravo bio niz skrin-šotova, poslatih s nepoznatog broja. Poslije njih stigla je sljedeća poruka: "Ja se ne bih udala za njega. A ti?".
Radilo se o dopisivanju mog budućeg muža i te žene koja je sve i poslala. Bila je tu i gomila njihovih selfija. Ta žena bila je sve što ja nisam - ja sam plava i svijetle puti, a ona tamnoputa crnka.

mobitel
- Izgledaš nevjerovatno, a u krevetu si fantastična. Kad bi bar moja devojka znala te stvari kao ti... Toliko mi nedostaješ, ne smijem misliti na tebe... - pisalo je u porukama. 
Očigledno su se dopisivali mjesecima, a slao joj je stotinu poruka. Mozak mi je zablokirao od šoka.
Moje prijateljice su već bile spremne otići do njega i osvetiti se. Insistirale su da ga odmah pozovem i otkažem vjenčanje.
Ali ja sam ga voljela. Nisam ništa uradila.

nesanica-1200x801-759x500
Naravno, ni oka nisam sklopila te noći, i čim je svanulo donijela sam odluku - vjenčanja će biti.

- Aleks nije ono što sam mislila da jeste - rekla sam u prepunoj crkvi. On je krenuo da me uhvati za ruke, ali ja sam u njima imala telefon sa slikama. Pročitala sam naglas svaku poruku. Aleks je bio sve bljeđi.
Na kraju je istrčao iz crkve, a njegov kum za njim. Njegova porodica ostala je otvorenih usta, gledajući u mene.

tuzna-mlada
- Danas neće biti proslave vjenčanja, ali ćemo slaviti iskrenost, potragu za pravom ljubavi i slušanje srca, čak i kada istina boli - rekla sam im.
Uslijedio je aplauz, a ja mislim da sam ispravno postupila. 

 

 

BONUS ISPOVIJEST:

"Vlasnik moje firme je dosta čudan čovjek, ima dredove, tetovaže, i vrlo je strog, ali pravedan. Svi su tu plaćeni i sve, ali ko ispada iz sistema, zlo mu se piše, a pribojavamo ga se svi. 

pregnant

Bila sam prva koja je ostala u drugom stanju, i tražila da me primi, da mu saopštim, pa očekujući i otkaz, s obzirom da im je to praksa svima. 

Sjela sam sa nelagodom, ispričala sve i čekam. Tri sekunde, kao tri godine, a onda je ustao, došao oko stola, izljubio me, uz reči: "Čestitam, i želim da sve prođe u najboljem redu. 

pregnant

Možeš raditi do kad ti misliš da treba, i kad dijete poraste sama procijeni kad je vrijeme da se vratiš na posao. Nema nikakvih umanjenja na tvoju štetu, to ja riješavam sa državom." 

n-pregnant-woman-hospital-628x314

Sve sam znala da prepričam mužu, osim kako sam pogodila izlaz iz kancelarije..."

 

Ne propustite