OGLASILA SE MAJKA MARKA MILJKOVIĆA, ODLUČILA PROGOVORITI: Evo šta joj je ANABELA uradila u finalu, ovo kamere nisu snimile, KAD LUNA ČUJE!

Show
OGLASILA SE MAJKA MARKA MILJKOVIĆA, ODLUČILA PROGOVORITI: Evo šta joj je ANABELA uradila u finalu, ovo kamere nisu snimile, KAD LUNA ČUJE!
.

Majka Marka Miljkovića, Nedeljka otkrila je za magazin "RIjaliti" da pjevačica Anabela Atijas ne podržava vezu njenog sina i svoje kćerke Lune Đogani!

- Anabela me je jako razočarala, ona mrzi mog Marka, a ni sama ne zna zbog čega. Mene jako boli što se ona tako ponaša prema mom djetetu, a ni prema meni nije bila bolja - rekla je Nedeljka Miljković, Markova mama, za magazin "Rijaliti".

mama

Foto: Yotutube

Ona je ispričala i kako se Anabela ponašala u finalnoj večeri "Zadruge 2".

luna

Foto: Printscreen

- Anabela je bježala od mene na finalu, nije htela da se pozdravi sa mnom. Gagi i ja smo sjedili jedno pored drugog, a ona je bila s druge strane. Bilo mi je glupo da je ne pozdravim pošto su nam djeca zajedno, međutim, kada sam joj prišla i rekla joj da je rodila divno dijete i da Lunu mnogo volim i da sam ponosna na nju, ona mi je samo rekla "dobro" i okrenula se.

luna1

Foto: Printscreen

Ne znam što se protivi toj vezi, ne znam što sa mnom neće da priča ako je ljuta na mog sina. Uništiće Lunu da bi ih razdvojila. Znam da ni Marko, ni Luna nisu bili zlatni unutra, ne daj Bože da uđe opet u rijaliti, ne bih to preživjela, ali mi kao roditelji ipak treba da ih razumijemo. Njima je najteže bilo u rijalitiju, a oni su se ipak izborili i sada su srećni - rekla je Markova mama.

luna-marko

 

Ne propustite