NA DANAŠNJI DAN PRIJE GODINU DANA UMRO OLIVER DRAGOJEVIĆ - Isplivali detalji njegove AFERE sa manekenkom!

Aktuelno
NA DANAŠNJI DAN PRIJE GODINU DANA UMRO OLIVER DRAGOJEVIĆ - Isplivali detalji njegove AFERE sa manekenkom!
.

Oliver Dragojević preminuo je na današnji dan prije godinu dana, u 71. godini života u KBC-u Split. 

Čuveni pjevač iza sebe je ostavio ožalošćenu suprugu Vesnu, s kojom je bio 44 godine u braku, sina Dina (42) i blizance Damira i Davora (39).

Život pjevača Olivera Dragojevića bio je pun kontroverzi. Publiku je osvajao svojim romantičnim dalmatinskim šansonama, a njegov ljubavni život bio je prilično buran, iako se trudio da održi imidž uzornog porodičnog čoveka.

Preko 40 godina je bio u braku sa Vesnom, ali brak se umalo raspao kada je na vidjelo izašla njegova afera. Naime, nekadašnja manekenka Branka Marić Muti javno je priznala da je s njim bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi. 

Njih dvoje su održavali intimne odnose tokom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina prošlog vijeka, a koliko je afera bila ozbiljna, govori i činjenica da je Dragojević zbog Branke želio da ostavi svoju suprugu Vesnu.

Vesna je jednom prilikom otvoreno govorila o tome za hrvatske medije. Rekla je, između ostalog, da joj je trebalo 10 godina da preboli Oliverovu prevaru.

oliver
Foto; Printscreen

- Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je riječ o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti - rekla je svojevremeno Vesna.

Uslijedili su skandali i međusobne sudske tužbe. Branka je tvrdila da joj je bračni par ostavljao preteće poruke, oni da to nije istina, pa je onda ona tužila Dragojeviće zbog pretrpljenog duševnog bola koju su poslije višegodišnjeg sudskog natezanja isplatili.

- Nikada nisam želio da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba riješiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije - ispričao je tada Oliver i stavio tačku na celu priču.

Autor hitova "Kad mi dođeš ti", "Šta to bješe ljubav", "Magdalena", "U ljubav vjere nemam" na pitanje šta je recept za dug brak, govorio je:

- Moja supruga bi vam rekla da je za dug brak u kući važno imati dva kupatila. U suštini, Vesna i ja nemamo vremena da se posvađamo jer sam malo kad kod kuće zbog posla i nastupa. I kad se svađamo, svađamo se tišinom. Važno je međusobno razumevanje, tolerancija. Kako postaješ zreliji, shvataš neke svoje greške pa ih više ne ponavljaš - rekao je Oliver jednom prilikom.

Novi.ba/Srbijadanas

Ne propustite