PRIJE SLOBE I GASTOZA LUNA JE BILA U VEZI SA OVIM PJEVAČEM: Ima pjesmu sa KARLEUŠOM, a jednog ljeta s Đoganijevom VARNICE SU SIJEVALE!

Show
PRIJE SLOBE I GASTOZA LUNA JE BILA U VEZI SA OVIM PJEVAČEM: Ima pjesmu sa KARLEUŠOM, a jednog ljeta s Đoganijevom VARNICE SU SIJEVALE!
.

Ljubavni život Lune Đogani i te kako privlači pažnju javnosti. Dok je boravila u "Zadruzi", imala je dvije velike ljubavi - sa Slobom Radanovićem i sada Markom Miljkovićem, a kako se navodilo, u periodu između njih dvojice bila je u neobaveznoj vezi sa Gastozom. 

lunaig

Međutim, ovo polje njenog života intrigirao je i prije rijalitija. Navodno, kada se Luna po prvi put oprobala kao glumica za potrebe spota za pejsmu "Prevara", sijevnule su varnice između nje i Pavla Boškovića, Gazda Paje. Iako i danas nije sigurno da li su zvanično bili par ili ne, ljeto koje je bilo rezervisano za snimanje proveli su ludo se zabavljajući, te snimajući zavodljive scene o kojima je dugo pričalo.

Trenutno, Luna uživa u vezi sa Markom Miljkovićem. Ona ne propušta priliku da istakne da joj je dečko ogromna podrška na samom startu njene karijere.

lunaaaaa

Foto: Instagram

 S druge strane, Paja je privukao ogromnu pažnju duetom sa JK, a onda i Eminom, koju je gostujući kod Ognjena Amidžića javno i branio. Naime, kada je Rasta otkrio da za njihovu pjesmu misli da je "loša kopija Senidah", on je izjavio:

luna3

Foto: Instagram

"Nije baš neki džentlmenski potez od njega, ali šta znam, svako ima svoje mišljenje. Ja ne vidim da je to neki njegov žanr i da je konkurencija... ne znam stvarno odakle mu je to palo na pamet", izjavio je on pa zapanjio sve, jer nikada nije bio ovako oštar: "Mislim da se brzo pokajao i da je skinuo taj stori (sa Instagrama) i da je sad sve okej", zaključio je reper ipak u vedrijem tonu.

 (Novi.ba/Pink)
 

Ne propustite