RIHANA JE OSTALA BEZ TEKSTA ZBOG OVE DJEVOJČICE: Pogledajte zbog čega pljušte modne ponude sa svih strana!

Slavne ličnosti
RIHANA JE OSTALA BEZ TEKSTA ZBOG OVE DJEVOJČICE: Pogledajte zbog čega pljušte modne ponude sa svih strana!
.

'Skoro sam ispustila mobitel iz ruku. Kako je ovo moguće?', napisala je slavna Rihanna na Instagramu ispod objavljene fotografije svoje preslatke dvojnice koja je postala glavni hit na društvenim mrežama

Nakon što je njezina vojska fanova na Instagramu ugledala fotografiju djevojčice koja joj nevjerojatno nalikuje, vidno iznenađena Rihanna istu je odlučila podijeliti na vlastitom profilu.

rihana

Foto: Instagram

Poput brojnih korisnika Instagrama, na fotografiju djevojčice reagirale su i brojne poznate ljepotice uključujući poznatu indijsku glumicu Priyanku Chopru te australsku manekenku Mirandu Kerr, dok je bivši američki supermodel i TV ličnost Tyra Banks zamolila fanove da identificiraju djevojčicu kako bi joj ponudila modni ugovor.

Ugledavši djevojčicu pojedini fanovi pjevačice pomislili su kako je riječ o takozvanom baby filteru koji je Rihanna iskoristila na aplikaciji Snapchat.

rtrihana-babyfilm

Foto: Instagram

Kako se imalo priliku saznati, riječ je o 6- godišnjoj djevojčici čije je fotografije na Instagramu objavila njezina majka Bria Kay, a zbog ogromnog interesa javnosti za njezinom kćeri odlučila joj je kreirati vlastiti Instagram profil koji trenutno broji nešto manje od 10 tisuća fanova.

rihana3

Foto: Instagram

rihana2

Foto: Instagram

Novi.ba/Instagram

Ne propustite