GRUDNJAKE REDOVNO PEREM U VEŠ MAŠINI: Odlučila sam da ih poslije mašine potopim u kadu i posle sat i po vremena VIDJELA SAM ČISTI UŽAS!

Praktična žena
GRUDNJAKE REDOVNO PEREM U VEŠ MAŠINI: Odlučila sam da ih poslije mašine potopim u kadu i posle sat i po vremena VIDJELA SAM ČISTI UŽAS!
.

Redovno perete veš u mašini. Izlazi bijeli i mirišljav i poslije svakog pranja ste sigurno zahvalni što živite u dobu kada taj mučan posao možete da povjerite nekoj napravi, a ona posao uradi bolje i od vas, zar ne? E pa, izgleda da mašine ipak nisu svemoćne.

grudnjak

Mame sa jedne Fejsbuk grupe ostale su užasnute kada je jedna od njih podijelila sliku svojih brushaltera koje je ostavila da se natapaju u kadi umjesto da ih kao i uvijek opere u veš mašini.

- Potopila sam šest svojih brushaltera u kadu sa deterdžentom, i to nakon što su oprani u mašini. Ostavila sam na sat i po i pogledajte tu količinu prljavštine - zgrožena je mama, napominjući da brushalteri nisu pustili boju, već je u pitanju prljavština iako ih redovno pere u mašini.

grudnj

Foto: Facebook

- Sad sam i ja riješila da potopim svoj veš i osjećam se tako prljavo! Često perem u mašini pokrivač svoje djece i riješila sam da i ja probam da ga potopim da vidim šta će da izađe. Ne mogu da vjerujem da su mi djeca spavala u ovakvoj prljavštini a ja sam bila uvjerena da je sve čisto - kaže druga mama.

One su se koristile sljedećom metodom:

fb

Foto: Facebook

Napunite lavor ili kadu vrelom vodom. Dodate prašak u zavisnosti od količine vode. Natopite odjeću i promešate je na svakih par sati budući da je idealno da veš stoji potopljen 24 sata. Posle toga, operite u veš mašini.

(Zena.blic.rs)

Ne propustite