Provedite Vaš godišnji odmor u predivnom hotelu Posejdon na Korčuli!

Kiosk
Provedite Vaš godišnji odmor u predivnom hotelu Posejdon na Korčuli!
-

Hotel Posejdon je moderan dvoetažni hotel, smješten u Veloj Luci na zapadnoj strani ostrva Korčula, 1,2 km pješačke staze udaljenom od centra grada. Blizu centra nalazi se i trajektna luka koja spaja ovo ostrvo s drugim ostrvima Jadranskog mora i kopnom. Položaj hotela Posejdon i svi njegovi sadržaji čine ovaj hotel idealnim za pravi odmor.

2

Potpuno obnovljene sobe su klimatizirane i opremljene kupatilom ( tuš kabine ), satelitskom televizijom, telefonom. Gosti hotela mogu se opuštati na hotelskoj plaži, ispijati piće u opremljenom beach baru i uživati u glazbi uživo na terasi s predivnim pogledom na velolučki zaljev.

4

Na raspolaganju gosti ovog hotela imaju ronilački centar Posejdon, jedan od najmodernijih i najopremljenijih na Jadranu, nalazi se u neposrednoj blizini hotela. Do centra grada gosti mogu doći kratkom vožnjom brodicom preko zaljeva gdje vrijeme mogu provesti u razgledavanju grada, kulturnih znamenitosti, muzeja, a sve u ugodnim mediteranskon ozračju uz zvukove klapske pjesme.  

5

Izaberite između dva, tri ili pet noćenja za jednu osobu na bazi ALL INCLUSIVE-a i uživajte u predivnoj Korčuli!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite