IMA I UNUČE, BOBU IZ "ŽIKINE DINASTIJE" DANAS NE BISTE PREPOZNALI: Više se ne bavi glumom, a tek kad čujete ŠTA DANAS RADI!

Kiosk
IMA I UNUČE, BOBU IZ "ŽIKINE DINASTIJE" DANAS NE BISTE PREPOZNALI: Više se ne bavi glumom, a tek kad čujete ŠTA DANAS RADI!
.

Hit serijal 'Lude godine' pamtimo po Bobi Pavloviću, koji je bio 'do ušiju' zaljubljen u Mariju (Rijalda Kadrić), a imao velih problema i nesuglasica sa tata Žikom (Dragomir Bojanić Gidra). 

marija-i-boba

Vladimir Petrović je ovu ulogu tumačio u devet nastavaka popularnog serijala, a još je igrao i u filmu „Majstor i šampita”, da bi se potom potpuno povukao iz glumačkog posla.

Vladimir Petrović se odlučio za drugi poziv.

- Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili. Srećno sam oženjen, imam dvoje djece, sina Igora i kćerku Anu. Oboje su završili fakultete, u braku su oboje, postao sam deda. Moj sin mi je podario unuka koji se zove Jere - rekao je bivši glumac jednom prilikom i priznao da ga trenutno ništa ne interesuje sem unuka.

- Ja nemam prilike da često uživam u njegovom društvu zato što moj sin i snaja žive u Zagrebu, ali sada su u Beogradu i provodimo lijepe trenutke zajedno - rekao je Petrović.

Glumac je ranije izjavio za da se ne kaje što nije ostao u svetu glume i da je srećan izborom koji je napravio.

- Nisam siguran da bi to bio posao koji bi me ispunjavao. U suštini, ja sam svoj hobi pretvorio u glavno zanimanje, pa tako radim ono što volim. Ne vidim sebe u tom svijetu - rekao je tada Boba iz "Žikine dinastije".

Ne propustite