DARKO LAZIĆ ŽELI DA OBRADUJE KĆER, ŽAO MU JE ŠTO NIJE DOŠAO NA ROĐENDAN: 'I ja sam njen roditelj...'

Show
DARKO LAZIĆ ŽELI DA OBRADUJE KĆER, ŽAO MU JE ŠTO NIJE DOŠAO NA ROĐENDAN: 'I ja sam njen roditelj...'
.

Darkovo odsustvo sa rođendanske proslave njegove Kćerke iz prvog braka sa Anom Sević, podiglo je ogromnu prašinu u javnosti.

Jednom prilikom, pjevač je istakao da je red da sad on organizuje nešto za Lorenu i svoje prijatelje jer je, kako se navodilo, pjevačica već pravila za svoje. Bilo kako bilo, planove je odložio za vrijeme kada se nasljednica vrati s mora. 

"Praviću rođendansku žurku kćerki kad se vrati sa mora. Želim da proslavimo zajedno njen rođendan, jer i ja sam, pored Ane, njen roditelj", rekao je on, navodi se, vidno revoltiran što je Ana sama pravila rođendan kćerki.

ana-sevic-darko-lazic-nt-svet-630x380-1

(foto: Svet)

Njemu je, inače, veoma teško što malu Lorenu ne viđa često. 

"U kontaktu smo. Uglavnom su to neki video-pozivi, ne viđamo se često, ali se nadam da će se to promijeniti... Ja nisam mobilan. Ne mogu mnogo da se krećem. Ali nebitno, neću o tome da pričam", izjavio je Darko. 

Lazić ističe da je poslije pola godine na štakama i u kolicima nabacio suvišne kilograme, kojih sada gleda kako da se riješi. 

"Ugojio sam se jer sam šest mjeseci na štakama i u kolicima, nisam mogao da se krećem. Sad radim koliko-toliko na tome da skinem suvišne kilograme. Lako se kilogrami nabace, a teško se skidaju", priznao je pjevač koji više ne hoda uz pomoć štaka, ali se još uvijek ne kreće kao ranije.

darko

(foto: Printscreen)

Darko ima poteškoće pri hodanju, ali vjeruje da će se vremenom vratiti na staro.

"Krećem se dobro ali nije baš najbolje. Znate da sam uvijek bio u punom gasu, ali više nije tako. Nema veze, i bolje je što je tako. Bolje je zbog mnogo stvari", priznaje dalje on, koji se nedavno vratio i pred publiku. 

"Mislio sam da će mi biti naporno na nastupima, ali nije toliko. Imam barsku stolicu pa sjednem na nju, uzmem stalak za mikrofon, lijepo to uradimo da se ne primijeti da imam problem. Generalno sam se super snašao", kroz osmijeh je rekao Darko.

Kako kaže, na svakom nastupu osjeća koliko je falio svojim fanovima. 

"Na mom četvrtom nastupu publika je sve moje pjesme pjevala sama. Na kraju sam rekao: 'Dobro, ljudi, ja nisam morao ni da dođem kada vi sve pjesme pjevate. Pustite me da otpjevam bar nešto, bar jednu strofu."

Ne propustite