REGION BRUJI O NJOJ: Nakon propale veze sa PRINCOM kćerka Emira Kusturice se vratila ocu na grbaču! Evo šta je rekla povodom toga!

Region
REGION BRUJI O NJOJ: Nakon propale veze sa PRINCOM kćerka Emira Kusturice se vratila ocu na grbaču! Evo šta je rekla povodom toga!
.

Za vrijeme svoje stvaralačke karijere, reditelj Emir Kusturica uvijek je bio okružen lijepim glumicama.

kusturica2

Znao je da kaže da su žene njegova vječita inspiracija, ali samo jedna dama je dugi niz godina njegova najveća podrška u svemu.
Maja Kustirica više od 25 godina sa ovim umjetnikom dijeli one lijepe, ali i one teške momente. Maja je završila Svetsku književnost na Filološkom fakultetu, ali je uz svog supruga počela da se bavi produkcijom. U javnosti o Maji reditelj ne želi mnogo da priča, ali kada smo ga jednom upitali ko pravi više kompromisa u braku za 25 godina braka, supruga ili on, dao je jasan odgovor i istakao na čemu joj je najviše zahvalan.

kusturica

Iz velike ljubavi sa Emirom Maja je rodila dvoje djece, ćerku Dunju i sina Stribora.

Inače, pisalo se dosta i o Dunjinoj sada već bivšoj vezi sa princom Aleksandrom III Karađorđevićem.

kusturica

- Meni to smeta, ja mislim da se privatni život naziva privatni život upravo da se o tome ne bi pisalo. Nisam profil žene koja voli da se eksponira kada su takve stvari u pitanju i da sa njima izlazim javno- rekla je ranije za "Ženu" Dunja Kusturica.

 

Ne propustite