"Moram nekom ovo da kažem! Redovno spavam sa ženinom sestrom.."

Kiosk
"Moram nekom ovo da kažem! Redovno spavam sa ženinom sestrom.."
.

Preljuba i prevara su nažalost uobičajene stvari u vezama i brakovima.

prevara-preljub-varanje-glavna

Međutim, priznanje grešaka se pretvorilo u pravu retkost, a ko se usudi da progovori najčešće to učini na društvenim mrežama, gdje može da ostane anoniman.


Ovaj put su rešili da popričaju o prevari i o svim svojim gresima prema partnerima i njihovim porodicama, piše Daily Mail.

Iz njihovih izjava može štošta pametno da se nauči, ali neke priče će vam se sigurno zgaditi.

- Zaprosio sam svoju sadašnju ženu samo zato što sam bio siguran da bi se ubila bez mene - rekao je jedan anonimus.

- Često koristim drogu, a u zadnje vreme je i prodajem sa jednim ortakom. Naravno, moja žena ne zna ništa o tome - priznao je jedan muškarac.

- Godinu dana sam radila kao pros*itutka, pre nego što sam upoznala sadašnjeg partnera. Nikada mu nisam rekla istinu o sebi - otkrila je svoju tajnu jedna žena.

- Još uvijek sam zvanično udata i nisam u mogućnosti da se razvedem, jer ne mogu da pronađem zakonskog supruga - iznela je javno svoju bizarnu situaciju anonimna osoba.

prevara

- Prevario sam djevojku sa ženom koju mrzi najviše na svetu, rivalke su - otkrio je jedan frajer.

- Ne mogu da priznam svom partneru da nisam gej. Volim ga i nikada ga ne bih prevario, ali poprilično mi nedostaje heterose*sualni odnos - rešio je da progovori ovaj bi*eksualac.

- Volim svoju sadašnju djevojku, jer je divna osoba. Ali kada bi mi prišla bivša ponovo, bez razmišljanja bih bio sa njom - iskren je mladić.

- Moram nekom ovo da kažem! Redovno spavam sa ženinom sestrom - priznao je jedan preljubnik.

(Telegraf.rs)
 

Ne propustite