Plakala je zbog kritika žirija “Zvezda Granda” , a danas IMA VEĆE HITOVE OD NJIHOVIH: Poručila im je SAMO JEDNO I ZAPALILA DRUŠTVENE MEREŽE!

Show
Plakala je zbog kritika žirija “Zvezda Granda” , a danas IMA VEĆE HITOVE OD NJIHOVIH: Poručila im je SAMO JEDNO I ZAPALILA DRUŠTVENE MEREŽE!
.

Kroz muzički talent šou-program je tokom godina prošlo na hiljade mladih pjevača koji su okušali svoju sreću.

grand

Neki od njih su našli svoje mjesto pod suncem iako nisu odnijeli pobjedu, dok su drugi, i pored osvojenog prvog mjesta, pali u zaborav.

U prvu kategoriju spada Aleksandra Prijović, koja je zauzela četvrto mjesto 2013. godine, ali se danas svrstava u red najtraženijih mladih pjevačica nove generacije.

Žiri “Zvezda Granda” u to doba nije bio ništa manje strog ni tada, u odnosu na postavku koja je trenutno aktuelna, te je tako vlasnica hita “Bogata sirotinja” često prolazila “kao bosa po trnju” i strepila od njihovih komentara.

prijaaaa

Ipak, sa ove distance, Aleksandra im ne zamjera. Ona im je, štaviše, veoma zahvalna na strogosti.

– Pa i ja kada poslušam svoje snimke ne mislim da sam neke pjesme baš najbolje otpjevala, što je i normalno jer je trema prisutna uvijek, pogotovo kada je riječ o takmičenju. I dan danas mi ne bude svejedno kada je neki bitan nastup u pitanju. Ja sam tada bila mlada i na samom početku karijere, a oni su negdje bili u pravu za neke komentare – izjavila je za “Glamur” Prijovićka, a potom zaključila priču riječima:

aleksandra-prijovic

– Ja sam odlučila da svakog poslušam šta ima da mi kaže jer od svakoga mogu nešto da naučim.

Ne propustite