'ZAGRADIO JE SVOJIM FERARIJEM MOJ MERCEDES': Supruga Zlatana Ibrahimovića otkrila neobične detalje njihove ljubavne priče, STARIJA JE 11 GODINA!

Kiosk
'ZAGRADIO JE SVOJIM FERARIJEM MOJ MERCEDES': Supruga Zlatana Ibrahimovića otkrila neobične detalje njihove ljubavne priče, STARIJA JE 11 GODINA!
.

Mnogi kažu da je Zlatan Ibrahimović jedan od najboljih sportista na svijetu.

Ipak, kako može da se pohvali uspjehom na poslovnom planu, tako može da kaže da je veoma uspješan i na privatnom.

Zlatan uspješno njeguje porodični život daleko od javnosti, a u braku je sa 11 godina starijom Šveđankom, nekadašnjom manekenkom Helenom Seger.

Par ima sinove Maksimilijana i Vinsenta. Ipak, Helena nije klasična žena fudbalera, što je jednom prilikom i rekla.

quand-helena-seger-ne-se-mue-pas-en-supportrice-numero-1-de-son-mari-65660-w4601

Ona, kako je sama pričala u intervjuima, ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se osjeća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i skoro nikada ne daje intervjue.

Ali u jednom koji je dala jasno je istakla da sa svojim suprugom nije zbog novca...

- Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidjelo - rekla je Helena.

xzlatan-ibrahimovic-is-in-relationship-with-helena-seger-are-they-engaged-know-their-affairs-jpg-pagespeed-ic-cvwegdhvln

Koliko on nju obožava staje u samo jednu rečenicu.

- Kako to mislite žene? Ja volim samo jednu ženu, rekao je Zlatan Ibrahimović novinarki koja ga je pitala kakve žene voli.

Helena Seger je rođena 25. avgusta 1970. u švedskom Lindesbergu, 11 godina je starija od fudbalera, a sa svojih 48 godina izgleda fantastično. Bije je glas da je prava opasnica, posebno u biznisu, a činjenica je da je svom suprugu Zlatanu u karijeri mnogo pomogla.

Helena i Zlatan su zajedno 14 godina, a plod njihove veze su dva sina.

helena-i-zlatan

Ne propustite