OVO SE U SLAGALICI JOŠ NIJE DESILO: Takmičar odnio pobjedu za samo 7 sekundi, a o onome što je uradio BRUJI CIJELI REGION! (VIDEO)

Kiosk
OVO SE U SLAGALICI JOŠ NIJE DESILO: Takmičar odnio pobjedu za samo 7 sekundi, a o onome što je uradio BRUJI CIJELI REGION! (VIDEO)
.

Aleksandar Antić u 13. emisiji 116. ciklusa popularnog kviza RTS-a „Slagalica“, u igri „Asocijacije“ pokazao je izvanredno umijeće.

Naime, sinoć je takmičar kviza Slagalica, koji se nalazio na plavoj poziciji, Aleksandar Antić, do konačnog rješenja u igri Asocijacije došao za ukupno sedam sekundi.

Aleksandar je otvorio najprije polje u koloni „A“, za tri sekunde riješio kolonu, a potom, za četiri sekunde, dao i konačno rješenje – „selo“. Tako se poenima (118) približio protivniku Milanu Jokiću, koji je u tom trenutku imao 121 poen.

sla

Foto: Printscreen Youtube

U drugoj asocijaciji, koju je otvorio rival na crvenoj poziciji, Milan Jokić, riješio je najpre kolonu „B“, a zatim, poslije pružene prilike Milanu, dao i konačno rješenje koje je glasilo „Užice“.

Zahvaljujući poenima osvojenim u drugoj igri „Asocijacija“, Aleksandar je odnio pobjedu sa 149 poena prema 121, koliko je pripalo protivniku. 

Aleksandar, kome je ovo treće učešće u „Slagalici“ i koji je ranije dolazio do četvrtfinala i finala, tvrdi da je za uspjeh u „Asocijacijama“ zaslužna „čista sreća“.
Aleksandru i Milanu ipak slijedi još jedan susret u kvizu.

U narednom video-prilogu pogledajte kako je to izgledalo.

 
(Novi.ba/Alo.rs)

 

Ne propustite