LUNA VRIŠTALA I HISTERISALA, "TRUDNA SAM, NE MOGU DA BRINEM O SEBI A NE O BEBI": Otišli u apoteku po test za trudnoću, a kad je ugledala ŠTA PIŠE...

Show
LUNA VRIŠTALA I HISTERISALA, "TRUDNA SAM, NE MOGU DA BRINEM O SEBI A NE O BEBI": Otišli u apoteku po test za trudnoću, a kad je ugledala ŠTA PIŠE...
.

Luna Đogani, pobjednica druge sezone rijalitija "Zadruga", nikako nema mira, a samo nekoliko dana po izlasku iz rijalitija, blogerka je prošla kroz pravu emotivnu dramu! 

Naime, Luna je po izlasku iz "Zadruge" navodno posumnjala da je u drugom stanju jer joj je mesečnica kasnila nekoliko dana.  Kćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija satima je plakala i ponavljala da nije spremna da postane majka jer nije u stanu da vodi računa o sebi, a kamoli o bespomoćnoj bebi, ispričao je izvor. 

luna1

Foto: Printscreen

"Čim je izašla iz "Zadruge", Luna se požalila majci da joj nije dobro, da se osjeća iscrpljeno i da joj se stalno spava. Žalila se da ne može da jede, jer joj je bilo muka svaki put kada bi nešto stavila u usta. Anabela je pomislila da će Lunini problemi nestati čim se bude potpuno odmorila i privikla na spoljni svijet, ali se situacija nije promijenila ni nedjelju dana nakon završetka rijalitija", ispričao je dobro obavješten izvor i objašnjava da je u jednom trenutku Anabela posumnjala da je njena kćerka u drugom stanju. 

"Anabela je prva sabrala dva i dva, pa je kćerku pitala da li postoji šansa da je trudna. Luna u prvi mah nije htela ni da razmotri tu mogućnost. Nikako joj nije ulazilo u glavu da postoji mogućnost da je zatrudnila i mislila je da se Anabela šali sa njom, ali se situacija brzo promijenila. Shvatila je da joj ciklus kasni nekoliko dana i da, uzimajući u obzir da se danima nije osjećala dobro, postojala je velika vjerovatnoća da je trudna", rekao je izvor. 

592945-luna-djogani-ff

Foto: Printscreen

"Kada je to shvatila, preblijedela je, a već u sljedećem trenutku je počela da plače i kuka na sav glas. "Trudna sam, trudna sam, šta da radim?", urlala je Luna, dok su Anabela i njen najbliži prijatelj pokušavali da je smire. Kroz suze je govorila da je suviše mlada da bude majka, da nije za druge, da ne može o sebi da brine, a ne o bespomoćnoj bebi", rekao je izvor. 

Anabela je bezuspješno pokušala da smiri kćerku. 

luna-djogani-kristina-kockar-kija-foto-srbijadanas-2-0

Foto: Printscreen

"Govorila joj je da prestane i hladne glave o svemu, ali umjesto da je posluša, Luna je nastavila da histeriše. Umjesto da je smiri, Anabela je samo nervirala Lunu, koja nije prestajala plače i ponavlja: "Trudna sam, šta ti nije jasno?!". Lunin prijatelj je otišao do apoteke i kupio test za trudnoću. Tih nekoliko sekundi koliko je trebalo da sačekaju i vide da li će test pokazati jednu ili dve linije, svima je trajalo kao vječnost. Kada je shvatila da se na testu pojavila samo jedna linija, Luna je konačno odahnula. I Anabeli je pao kamen sa srca. Nakon nekoliko dana, Lunino zdravstveno stanje se popravilo, a kada je otišla kod ljekara, dobila je definitivnu potvrdu da nije trudna", ispričao je izvor. 

(Novi.ba/Kurir.rs/Vip)
 

Ne propustite