BAČENA BOMBA NA KARLEUŠINU VILU?! Horor na Dedinju, policija na licu mjesta, EVO ŠTA SE DOGAĐA!

Aktuelno
BAČENA BOMBA NA KARLEUŠINU VILU?! Horor na Dedinju, policija na licu mjesta, EVO ŠTA SE DOGAĐA!
.

Nepoznati napadač je bacio eksplozivnu napravu među luksuzne vile u Lisičjem potoku.

Policija je došla na poziv građana, a onda je utvrđeno da je bačena eksplozivna naprava koja je oštetila dio fasade i unutrašnjost dvorišta jedne od vila.

Nakon toga su preuzeti snimci sa sigurnosnih kamera, uzeti otisci i izvještaj koji je policija proslijedila tužilaštvu. U ovom kraju ne žive osobe koje imaju kriminalni dosije, ali žive dvije pjevačice, Jelena Karleuša i Maja Berović.

karleusa7

Foto: Instagram

– Bomba je bačena u gluho doba pa je jasno da je napadač sa ovim želio da pošalje poruku upozorenja – kaže izvor za Srpski telegraf.

Policija nije obavila razgovor sa pjevačicama, ali ako to istraga bude zahtjevala tako će i uraditi.

– Nijedna od njih nije prijavila policiji bilo kakve prijetnje i uznemiravanje, ali se istraga vodi u svim pravcima. Istražuje se i da li je možda naprava bačena zbog nekog od ostalih stanara koji žive u okolnim stanovima, a to je još desetak ljudi. Međutim, one su prve na listi zbog posla kojim se bave i zato što su javne ličnosti – kaže izvor.

maya-berovic

Foto: Instagram

Policija je navodno utvrdila da ova eksplozivna naprava nije bila velike razorne moći, ali da je mogla da povrijedi svakoga ko se tu našao.

Jelena Karleuša i Maja Berović nisu željele da daju komentare u vezi ovog slučaja.

(Srpski telegraf)

.

Ne propustite